Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

Hus 111, 4 Rum, 92 m²

Välkommen på visning - föranmälan krävs

Just nu erbjuder vi endast visningar med föranmälan samt privata visningar med hänsyn till Covid-19.

Vill du gå på en privat visning? Kontakta Katrine på 073-971 41 14. Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Trivsamma ytor för vardag och fest

Spendera sommarkvällarna nere vid Mälaren och den nya marinan med trevligt sällskap och medtagen plockmat. Utanför ditt nya radhus väntar ett socialt småstadskvarter med plats för både stora och små.

Här i ditt nya hem finns det plats för den trevliga middagen med vännerna, och barnens årliga barnkalas. En trappa upp finns avskilda rum med plats för batteriuppladdning och rekreation. Från vardagsrummet kliver du direkt ut på den lummiga uteplatsen med stilrent trädäck, och den lättskötta gräsmattan har plats för tomatplantor, jordgubbsodling och rabarberbuskar.

Entré och hall

Från framsidan mot väst når du din nya hall med rymlig skjutdörrsgarderob. På golvet ligger ett lättskött och vädertåligt klinkers som underlättar när barnen kommer hem efter en regnig lekstund i lekparken.

Kök och vardagsrum

Koka den höstinspirerande soppan på den energisnåla spisen och grädda surdegsbrödet i den klimatsnälla ugnen. Här i ditt nya kök möts du av hållbara material och smarta förvaringslösningar mixade till en trivsam köksmiljö. Intill köksfönstret ryms familjens gemensamma middagar och frukostar på matbordet med fyra till sex sittplatser. I vardagsrummet kan du sätta en egen prägel med soffa, middagsbord och stilrena tavlor.

Uteplats

På uteplatsen kan du möta morgonsolen med guld i mun och kaffemuggen i handen. Intill ligger gräsmattan och hemmets uteförråd.

Sovrum 1

En trappa upp ligger det större sovrummet med 14 kvadratmeter att möblera och sätta egen prägel på. Längs rummets ena vägg finns en bra skjutdörrsgarderob med både hyllor och klädstänger. Från sovrummets fönster ser du ut mot baksidans omgivningar i öst.

Sovrum 2 och 3

Här på övervåningen finns också hemmets två mindre sovrum som passar lika bra till gästrummet som till barnkammaren. Det finns plats att möblera med säng, skrivbord och bokhylla.

Badrum 1 och 2

I ditt nya hem finns två badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med skön golvvärme. Övervåningens badrum har ett avkopplande badkar och förberedd plats till handdukstork, medan nedervånings badrum har en praktisk hörndusch.

Tvättstuga

Här i hemmets tvättstuga finns bland annat en rostfri ho som funkar bra till bortgnuggningen av skjortans såsfläckar. Intill står maskinerna smart placerat för att ge plats till den ovanliggande arbetsbänken.

Parkering och förråd

Även bilen får en egen plats på den gemensamma parkeringsytan intill kvarteret, och utemöblerna förvaras bäst inne i baksidans uteförråd.

Hemfakta

Bostad
Hus 111
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
180 m²
Månadsavgift
4 178 kr
Pris per m²
33 696 kr
Pris
3 100 000 kr
Inflytt från
Juli 2020
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter