Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus 111, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Trivsamma ytor för vardag och fest

Spendera sommarkvällarna nere vid Mälaren och den nya marinan med trevligt sällskap och medtagen plockmat. Utanför ditt nya radhus väntar ett socialt småstadskvarter med plats för både stora och små.

Här i ditt nya hem finns det plats för den trevliga middagen med vännerna, och barnens årliga barnkalas. En trappa upp finns avskilda rum med plats för batteriuppladdning och rekreation. Från vardagsrummet kliver du direkt ut på uteplatsen med stilrent trädäck, och den lättskötta gräsmattan har plats för tomatplantor, jordgubbsodling och rabarberbuskar.

Entré och hall

Från framsidan mot väst når du din nya hall med rymlig skjutdörrsgarderob. På golvet ligger ett lättskött och vädertåligt klinkers som underlättar när barnen kommer hem efter en regnig lekstund i grannskapet.

Kök och vardagsrum

Koka den höstinspirerande soppan på den energisnåla spisen och grädda surdegsbrödet i den klimatsnälla ugnen. Här i ditt nya kök möts du av hållbara material och smarta förvaringslösningar mixade till en trivsam köksmiljö. Intill köksfönstret ryms familjens gemensamma middagar och frukostar på matbordet med fyra till sex sittplatser. I vardagsrummet kan du sätta en egen prägel med soffa, middagsbord och stilrena tavlor.

Uteplats

På uteplatsen kan du möta morgonsolen med guld i mun och kaffemuggen i handen. Intill ligger gräsmattan och hemmets uteförråd.

Sovrum 1

En trappa upp ligger det större sovrummet med 14 kvadratmeter att möblera och sätta egen prägel på. Längs rummets ena vägg finns en bra skjutdörrsgarderob med både hyllor och klädstänger. Från sovrummets fönster ser du ut mot baksidans omgivningar i öst.

Sovrum 2 och 3

Här på övervåningen finns också hemmets två mindre sovrum som passar lika bra till gästrummet som till barnkammaren. Det finns plats att möblera med säng, skrivbord och bokhylla.

Badrum 1 och 2

I ditt nya hem finns två badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med skön golvvärme. Övervåningens badrum har ett avkopplande badkar och förberedd plats till handdukstork, medan nedervånings badrum har en praktisk hörndusch.

Tvättstuga

Här i hemmets tvättstuga finns bland annat en rostfri ho som funkar bra till bortgnuggningen av skjortans såsfläckar. Intill står maskinerna smart placerat för att ge plats till den ovanliggande arbetsbänken.

Parkering och förråd

Även bilen får en egen plats på den gemensamma parkeringsytan intill kvarteret, och utemöblerna förvaras bäst inne i baksidans uteförråd.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.