Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat radhus mitt i småstadsidyllen

Nytt radhus i mysiga Steninge slottsby. Här möts du av två smart planerade våningar med plats för sällskapen och middagarna. På hemmets baksida kan du bjuda hem vännerna till den egna uteplatsen.

I Steninge Slottsby ligger grönskande parker och rekreationsområden blandat med herrgårdsmiljö, ridskola och strandpromenad. Utanför dörren väntar ett socialt kvarter med lekpark och närhet till den planerade skolans större skolgård. Hemmavid hittar du vacker ekparkett, vattenburen golvvärme, kilmatsmarta maskiner och hållbara material som tillsammans skapar ditt nya Svanenmärkta hem.

Entré och hall

Direkt innanför dörren ligger ett lättskött klinkergolv med kylmotståndig golvvärme. Rakt fram finns nedervåningens badrum och in till vänster ligger hemmets kök. Jackor, kepsar, cykelhjälmar och gummistövlar förvaras bäst i den rymliga skjutdörrsgarderoben.

Kök och vardagsrum

Köket är nedervåningens sociala mittpunkt med goda potential till många och trivsamma matlagningsstunder. Bakom köksluckorna göms bra förvaringslösningar med plats för glasen, kopparna och skålarna. Köksbordet med fyra till sex platser kompletteras bra av det större festliga middagsbordet i vardagsrummet. Här inne ryms också favoritsoffan och de mysiga filmkvällarna.

Uteplats

Du kliver direkt ut på trädäcket från vardagsrummet. Här på hemmets avskilda uteplats kan du möblera med olika typer av möblemang och grönskande blomster. Ute på den egna gräsmattan finns mer plats till barnens lek och trädgårdsmästarens köksodling.

Sovrum 1

Från baksidan kan du titta upp mot övervåningens sovrumsfönster. Här inne kan du möblera med den fluffiga dubbelsängen med tillhörande nattduksbord. I skjutdörrsgarderoben ryms festblåsan, morgonrocken och strumporna.

Sovrum 2 och 3

I hemmets två mindre sovrum kan barnen skapa sagoslotten i sängen och måla i målarblocket på skrivbordet. I varje rum finns en platsbyggd garderob med plats för kläder och annat smått och gott.

Badrum 1 och 2

Utanför de tre sovrummen ligger ditt större badrum med avkopplande badkar. En trappa ner ligger det andra badrummet med bra duschhörna. Dessa rum har dessutom lättskötta helkaklade väggar och stilrent klinkergolv.

Tvättstuga

Här i hemmets nya tvättstuga kan du tvätta och torka familjens kläder med energieffektiva maskiner. Det finns en praktisk arbetsbänk som underlättar vikning och sortering.

Parkering och förråd

Med några steg från uteplatsen når du det fristående uteförrådet med plats för utemöblerna och trädgårdsredskapen. Intill kvarteret ligger även en gemensam parkeringsyta med plats till bilen.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.