Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 109, 4 Rum, 92 m²

Välkommen på visning - föranmälan krävs

Just nu erbjuder vi endast visningar med föranmälan samt privata visningar med hänsyn till Covid-19.

Vill du gå på en privat visning? Kontakta Katrine på 073-971 41 14. Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Gavelläge med närhet till citypuls och natur

Här i naturnära Steninge Slottsby är det aldrig långt till lugna skogspromenader eller svettiga löprundor. Under sommaren finns det också möjlighet till svalkande morgondopp i närliggande Mälaren.

Med en kort promenad från ditt nya hem planeras barnens skola med stor skolgård. Hemmavid i det egna kvarteret finns gröna ytor med plats för barnens lek och fikastunderna med grannarna. Med bekvämt pendlingsavstånd går det även att nå storstadspulsen inne i Stockholm och flygförbindelserna från Arlanda flygplats.

Entré och hall

Välkomna in dina nära och kära till ett uppvärmt och städvänligt klinkergolv. Låt gästerna hänga av jackorna i den smidiga skjutdörrsgarderoben, och om någon behöver låna toaletten finns den precis intill.

Kök och vardagsrum

Här i familjens nya kök finns miljövänliga vitvaror med kyl och frys i fullhöjdsvolym. Med bra tillagningsmöjligheter och praktiska förvaringslösningar blir matlagningen en trivsam återkomst oavsett om det gäller festmiddagen eller den snabba frukosten. Entréplanets smarta planlösning binder bra ihop kök och vardagsrum till ett öppet och ljust utrymme med plats för större sällskap. Mot baksidan finns vardagsrummet med gott om plats för en skön soffa och ett middagsbord.

Uteplats

På baksidans uteplats ryms den egna trädgårdsserveringen med tillhörande fikasugna gäster. Trädäcket övergår smidigt till familjens gräsmatta som ger plats för både barnens lek och den kreativa trädgårdsmästaren.

Sovrum 1

När ögonen börjar bli tunga och gäsparna tilltar är det dags att hitta den stora dubbelsängen på övervåningen. Här i ditt nya sovrum kan du sätta din egen prägel med mysiga ljuskällor och stilrena tavlor. Kläderna förvaras bäst på hyllor och klädstänger bakom de smidiga skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

Här på övervåningen ligger även de något mindre sovrummen med varsin garderob. Rummen passar lika bra att inreda som gästrum som till barnens rum.

Badrum 1 och 2

Strax utanför hemmets tre sovrum ligger det något större badrummet med avkopplande badkar och förberedd plats till handdukstork. En våning ner ligger ännu ett badrum med praktisk hörndusch. I båda rummen finns ljust helkaklade väggar och vattenburen golvvärme med ovanliggande klinker.

Tvättstuga

På nedervåningen hittar du också hemmets tvättutrymme med praktisk arbetsbänk. Här inne kan du tvätta och torka kläderna med den energieffektiva tvättmaskinen och torktumlaren.

Parkering och förråd

Familjen bil ryms på den gemensamma parkeringsytan intill kvarteret. Längs bort på baksidan finns också ett fristående uteförråd med plats för gräsklipparen och trädgårdsredskapen.

Hemfakta

Bostad
Hus 109
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
240 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra