Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gavelläge med närhet till citypuls och natur

Här i naturnära Steninge Slottsby är det aldrig långt till lugna skogspromenader eller svettiga löprundor. Under sommaren finns det också möjlighet till svalkande morgondopp i närliggande Mälaren.

Med en kort promenad från ditt nya hem planeras barnens skola med stor skolgård. Hemmavid i det egna kvarteret finns gröna ytor med plats för barnens lek och fikastunderna med grannarna. Med bekvämt pendlingsavstånd går det även att nå storstadspulsen inne i Stockholm och flygförbindelserna från Arlanda flygplats.

Entré och hall

Välkomna in dina nära och kära till ett uppvärmt och städvänligt klinkergolv. Låt gästerna hänga av jackorna i den smidiga skjutdörrsgarderoben, och om någon behöver låna toaletten finns den precis intill.

Kök och vardagsrum

Här i familjens nya kök finns miljövänliga vitvaror med kyl och frys i fullhöjdsvolym. Med bra tillagningsmöjligheter och praktiska förvaringslösningar blir matlagningen en trivsam återkomst oavsett om det gäller festmiddagen eller den snabba frukosten. Entréplanets smarta planlösning binder bra ihop kök och vardagsrum till ett öppet och ljust utrymme med plats för större sällskap. Mot baksidan finns vardagsrummet med gott om plats för en skön soffa och ett middagsbord.

Uteplats

På baksidans uteplats ryms den egna trädgårdsserveringen med tillhörande fikasugna gäster. Trädäcket övergår smidigt till familjens gräsmatta som ger plats för både barnens lek och den kreativa trädgårdsmästaren.

Sovrum 1

När ögonen börjar bli tunga och gäsparna tilltar är det dags att hitta den stora dubbelsängen på övervåningen. Här i ditt nya sovrum kan du sätta din egen prägel med mysiga ljuskällor och stilrena tavlor. Kläderna förvaras bäst på hyllor och klädstänger bakom de smidiga skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

Här på övervåningen ligger även de något mindre sovrummen med varsin garderob. Rummen passar lika bra att inreda som gästrum som till barnens rum.

Badrum 1 och 2

Strax utanför hemmets tre sovrum ligger det något större badrummet med avkopplande badkar och förberedd plats till handdukstork. En våning ner ligger ännu ett badrum med praktisk hörndusch. I båda rummen finns ljust helkaklade väggar och vattenburen golvvärme med ovanliggande klinker.

Tvättstuga

På nedervåningen hittar du också hemmets tvättutrymme med praktisk arbetsbänk. Här inne kan du tvätta och torka kläderna med den energieffektiva tvättmaskinen och torktumlaren.

Parkering och förråd

Familjen bil ryms på den gemensamma parkeringsytan intill kvarteret. Längs bort på baksidan finns också ett fristående uteförråd med plats för gräsklipparen och trädgårdsredskapen.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra