Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hem med gott om sällskapliga platser

Här i ditt nya hem kan du packa ihop ryggsäcken för en dagsvandring på den närliggande Upplandsleden, eller varför inte ta dig in till pittoreska Sigtuna med bra utbud av butiker och caféer.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av två välplanerade våningar med bra ytor för umgänge men också för ensamtid och återhämtning. På nedervåningen kan du bjuda hem grannarna till festmiddagen, och under de varma sommarkvällarna går det att flytta ut middagarna till den rymliga uteplatsen. Ditt nya hem ligger med ett skönt gavelläge.

Entré och hall

Från hemmets framsida kliver du in genom entrén till din nya hall. Förutom det lättskötta klinkergolvet under fötterna, finns även bra förvaringsmöjligheter till jackor och skor i hallens rymliga skjutdörrsgarderob.

Kök och vardagsrum

I kökets generösa och praktiska förvaringssystem ryms dina kastruller, skärbrädor och kakburkar. Medan lasagnen gräddas i den energieffektiva ugnen kan du passa på att läsa den nya deckaren i den sköna fåtöljen inne i vardagsrummet. I hemmets största rum finns det även plats för gott soffhäng och ett trivsamt middagsbord.

Uteplats

I direkt anslutning från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen med trädäck. Här ute ryms olika typer av möblemang, och du kan enkelt sätta din egen prägel med mysiga ljuskällor och lummiga växter. På gräsmattan ges det plats för grönsaksodlingen.

Sovrum 1

Mot övervåningens baksida ligger hemmets största sovrum med utsikt mot omgivningarna i östlig riktning. Här på 14 kvadratmeter ryms gott om vila och återhämtning intill en praktisk och rymlig skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2 och 3

Tvärsöver övervåningen ligger de två mindre sovrummen vägg i vägg med varandra. Det finns plats för en säng, byrå och skrivbord medan ljuset släpps in från fönsterna som vetter mot framsidan i väst.

Badrum 1 och 2

Med två badrum blir familjens morgonrutiner inte längre ett tålamodstrytande köande. Medan barnen leker havsmonster i övervåningens badkar omgivet av helkaklade väggar, kan någon av föräldrarna ta en snabbdusch i nedervåningens badrum.

Tvättstuga

I din nya tvättstuga ryms familjens smutstvättkorg bredvid den klimatsmarta tvättmaskinen och torktumlaren. Ovanpå finns en ergonomisk arbetsbänk som underlättar letandet av de nytvättade strumporna.

Parkering och förråd

I kvarteret ligger radhuslängans gemensamma parkeringsplats med utrymme för den egna bilen. När det väl är dags att ställa in utemöblerna görs det bäst i baksidans uteförråd..

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.