Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

Hus 108, 4 Rum, 92 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Hem med gott om sällskapliga platser

Här i ditt nya hem kan du packa ihop ryggsäcken för en dagsvandring på den närliggande Upplandsleden, eller varför inte ta dig in till pittoreska Sigtuna med bra utbud av butiker och caféer.

När du kliver in i ditt nya hem möts du av två välplanerade våningar med bra ytor för umgänge men också för ensamtid och återhämtning. På nedervåningen kan du bjuda hem grannarna till festmiddagen, och under de varma sommarkvällarna går det att flytta ut middagarna till den rymliga uteplatsen. Ditt nya hem ligger med ett skönt gavelläge.

Entré och hall

Från hemmets framsida kliver du in genom entrén till din nya hall. Förutom det lättskötta klinkergolvet under fötterna, finns även bra förvaringsmöjligheter till jackor och skor i hallens rymliga skjutdörrsgarderob.

Kök och vardagsrum

I kökets generösa och praktiska förvaringssystem ryms dina kastruller, skärbrädor och kakburkar. Medan lasagnen gräddas i den energieffektiva ugnen kan du passa på att läsa den nya deckaren i den sköna fåtöljen inne i vardagsrummet. I hemmets största rum finns det även plats för gott soffhäng och ett trivsamt middagsbord.

Uteplats

I direkt anslutning från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen med trädäck. Här ute ryms olika typer av möblemang, och du kan enkelt sätta din egen prägel med mysiga ljuskällor och lummiga växter. På gräsmattan ges det plats för grönsaksodlingen.

Sovrum 1

Mot övervåningens baksida ligger hemmets största sovrum med utsikt mot omgivningarna i östlig riktning. Här på 14 kvadratmeter ryms gott om vila och återhämtning intill en praktisk och rymlig skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2 och 3

Tvärsöver övervåningen ligger de två mindre sovrummen vägg i vägg med varandra. Det finns plats för en säng, byrå och skrivbord medan ljuset släpps in från fönsterna som vetter mot framsidan i väst.

Badrum 1 och 2

Med två badrum blir familjens morgonrutiner inte längre ett tålamodstrytande köande. Medan barnen leker havsmonster i övervåningens badkar omgivet av helkaklade väggar, kan någon av föräldrarna ta en snabbdusch i nedervåningens badrum.

Tvättstuga

I din nya tvättstuga ryms familjens smutstvättkorg bredvid den klimatsmarta tvättmaskinen och torktumlaren. Ovanpå finns en ergonomisk arbetsbänk som underlättar letandet av de nytvättade strumporna.

Parkering och förråd

I kvarteret ligger radhuslängans gemensamma parkeringsplats med utrymme för den egna bilen. När det väl är dags att ställa in utemöblerna görs det bäst i baksidans uteförråd.

Hemfakta

Bostad
Hus 108
Bostadstyp
Radhus
Våningsplan
0 av 0
Antal rum
4
Storlek
92 m²
Tomt
240 m²
Månadsavgift
4 178 kr
Pris per m²
34 511 kr
Pris
3 175 000 kr
Inflytt från
Juni 2020
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Katrine Tryti Amanius
Katrine Tryti Amanius

073-971 41 14

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter