Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Sovrum med dubbelsäng bäddad med linnelakan

Detta grannskap är slutsålt, men det finns några enstaka hus kvar i Torparlyckan II.

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Lev sjönära i grönskande Steninge Slottsby

När svampplockning i skogen står på schemat finns en hel närliggande skog att välja på, och i ditt familjevänliga kvarter finns det gott om ytor att umgås på. Välkommen till lummiga Steninge Slottsby.

Från sovrummet på övervåningen ser du ut över din nya trädgård, och en trappa ner ligger det sällskapliga vardagsrummet med plats för spännande filmkvällar och födelsedagsmiddagar. I ditt nya radhus finns smarta förvaringslösningar mixat med stilrena material och miljövänliga vitvaror som blir ett tacksamt inslag i veckorutinerna.

Entré och hall

Här välkomnas familj och vänner in på ett uppvärmt och lättskött klinkergolv. Familjens mössor, jackor, vantar och halsdukar förvaras smidigast bakom skjutdörrarna tillsammans med hemmets olika städmanicker.

Kök och vardagsrum

Familjens egna kock kommer trivas bra i det nya köket bland bra förvaringsmöjligheter och rymliga tillagningsytor. Här inne kan det lagas snabba mellanmål och långa tre-rätters utan trängsel. I det ljusa vardagsrummet går det att titta ut mot baksidans omgivningar i öst och härifrån kliver du rakt ut på uteplatsen.

Uteplats

Din nya och somriga oas ligger på baksidan och rymmer både midsommarlunchen och skolavslutningsfikat. På det stilrena trädäcket kan du möblera med matbordet, och vidare på gräsmattan kan du och barnen tillsammans odla både blommor och bär.

Sovrum 1

Du hittar ditt nya sovrum en trappa upp med gott om plats för mysig inredning och den breda dubbelsängen. Bakom smidiga skjutdörrar finns också bra hyllförvaring och klänningvänliga klädstänger.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen passar med fördel till både arbetsrum och barnkammare. Fönsterna vetter mot framsidan i väst och bjuder in nyfikna ögon till att spana på grannarnas äventyr på gatan.

Badrum 1 och 2

I hemmets största badrum kan du låsa in dig och ta ett långt och avkopplande bad. Om de andra familjemedlemmar behöver tillgång till toalett, finns som tur är också nedervåningens badrum med egen dusch.

Tvättstuga

När det nalkas tvättid hittar du tvättstugan alldeles nedanför trappan. Oavsett om du behöver tvätta, torka, vika eller sortera så har du ett välplanerat tvättutrymme med praktisk arbetsbänk och energieffektiva maskiner.

Parkering och förråd

När du kommer hem från dagens jobb så kan du parkera bilen på den gemensamma parkeringsytan i området. På baksidan ligger också hemmets egna uteförråd med bra förvaringsmöjligheter.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.