Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Helkaklat badrum

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Miljösmart radhus med vattennära läge

Här i ditt nya hem finns hållbara material och energisnåla vitvaror uppdelat på två välplanerade våningar. Utanför dörren väntar ett grönt grannskap nära till skola, aktiviteter och badmöjligheter.

Avsluta dagen med den svettiga joggingrundan i den närliggande skogen eller packa picknickkorgen för en söndagsfika ute vid Mälarens strandkant. Här planeras dessutom en helt ny marina med plats för familjens egna båt. I grannskapet finns än mer grönområden, och på hemmets baksida ligger den avskilda uteplatsen med den blomvänliga gräsmattan.

Entré och hall

Inne i din nya hall finns det bra med plats för jackorna och skorna bakom den praktiska skjutdörrsgarderoben. På golvet ligger ett vädertåligt klinkers som även underlättar städningen av lera och grus.

Kök och vardagsrum

Från hallen når du ditt nya ljusa kök med plats för familjens middagsbord och sittplatser. Här inne kan du möta morgonstund med guld i mun med gröten, kaffet och äggmackan. På bänkarna finns det bra plats för matlagningen och bakom luckorna göms bra förvaringsmöjligheter. Mot hemmets baksida ligger den rymliga vardagsrummet med plats för soffgruppen och ännu ett middagsbord vid behov.

Uteplats

På baksidan mot öst ligger familjens uteplats och gräsmatta. Bjud hem vännerna till den egna uteserveringen på ditt nya trädäck. Här ryms kräftskivan och grillmiddagen, och vidare ut på gräsmattan finns det plats till barnens olika lekäventyr.

Sovrum 1

När det börjar närma sig läggdags hittar du ditt nya sovrum på övervåningen. Här inne kan du spendera långa sovmorgnar i den breda dubbelsängen och det ljuva morgonkaffet går att ställa på det intilliggande nattduksbordet. Det finns även en stor skjutdörrsgarderob med plats för två personers kläder.

Sovrum 2 och 3

Tvärsöver övervåningen finns de två andra sovrummen. Här inne kan barnen bygga på sina kojor med hjälp av sängen, skrivbordet och stolen. I vartdera rum finns även en platsbyggd garderob med rum för kläder eller annat smått och gott.

Badrum 1 och 2

I familjens nya hem slipper du toalettköerna vid morgonrutinerna. Med tillgång till två badrum med badkar och dusch kan familjen bli klar i tid innan avfärd mot skolan och arbetet. Det finns spegelskåp, lättstädade helkaklade väggar och stilrent klinkergolv i vartdera badrummet.

Tvättstuga

Strax nedanför trappan ligger din nya tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Den praktiska bänkytan förenklar både sorteringen och vikningen av familjens tvätt. Här inne finns även hemmets värmepump och elcentral praktiskt placerat.

Parkering och förråd

När det är dags att parkera finns bilens egna plats på den gemensamma parkeringsytan. På baksidan finns även ett rymligt uteförråd med plats för stort som smått.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.