Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus 104, 4 Rum, 92 m²

Beskrivning

Ditt nya välplanerade hem med skönt gavelläge

Här kan du möta morgonsolen vid Mälarens strandkant, eller gå på stämningsfull konsert vid det anrika slottet. Hemmavid väntar ett socialt entréplan och en våning upp finns avskilda rum för egentid.

Välkommen till familjens nya radhus mitt i småstadsidyllen. Till den vida uteplatsen kan du bjuda vännerna på exotiska grillkvällar, och när snön ligger vit på backen ryms findukningen inne i vardagsrummet. Dessutom ger det härliga gavelläget gott om plats för både trädgårdsodlingen och barnens lekfulla äventyr.

Entré och hall

Från hemmets framsida mot öst kliver du in till den nya hallen med städvänligt klinkergolv. Rakt fram ligger nedervåningens badrum, och direkt till höger ryms familjens ytterkläder bakom ytsparande skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

Nedervåningens smarta planlösning är skapat för umgänge. I vardagsrummet ryms favoritsoffan, den sköna fåtöljen och det fina middagsbordet. Mot framsidan ligger ditt nya kök med energisnåla vitvaror och praktiska förvaringslösningar. Storhandlingen ryms gott och väl i kylen och frysen med fullhöjdsvolym, och intill köksfönstret kan du möblera med matbordet och fyra till sex sittplatser.

Uteplats

Under årets varmare månader blir uteplatsens familjens förlängda vardagsrum. Förutom matbord och stolar ryms även soldyrkarens bekväma solstol. På hemmets gräsmatta som går från baksidan mot väst och runt knuten och vidare till framsidan i öst, finns det bra med plats för grönsaksland och lummiga växter.

Sovrum 1

Uppför trappan och till vänster ligger hemmets största sovrum. På de 14 kvadraten ryms dubbelsängen, nattduksborden och mysiga ljuskällor. Morgonrocken, jeansen och festblåsan förvaras bäst bakom skjutdörrarna.

Sovrum 2 och 3

I de två mindre sovrummen kan familjens mindre medlemmar sova och leka. De två rummen har plats för säng, skrivbord och bokhylla. Dessutom kan nyfikna ögon kika ut genom fönstret mot äventyren på kvartersgatan.

Badrum 1 och 2

Intill sovrummen finns familjens större badrum med skönt badkar. Om barnen ockuperar badkaret på övervåningen finns som tur är också badrummet med dusch en trappa ner. Båda dina badrum är helkaklade och har vattenburen golvvärme, passande för huttrande vinterfötter.

Tvättstuga

Här i ditt nya hem finns det alltid en ledig tvättid. Tvättstugans klimatsmarta maskiner är bra placerade bredvid varandra för att ge plats åt den ovanliggande arbetsbänken.

Parkering och förråd

På baksidan finns också uteförrådet som har bra plats till förvaringen av gräsklipparen och annat som behöver ställas undan. I grannskapet ligger även kvarterets gemensamma parkeringsyta med plats för bilen.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.