Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Beskrivning

Klimatsmart radhus nära till vatten och natur

När du kliver in i ditt nya välplanerade hem möts du av sällskapliga ytor och utanför väntar ett lummigt kvarter.

Här väntar bland annat vacker ekparkett, skön golvvärme, energieffektiva vitvaror och en alldeles egen uteplats. Från vardagsrummet kliver du direkt ut på baksidans trädäck och här intill ryms den kreativa trädgårdsmästarens grönsaksodlingar och färgglada blomster. I kvarteret utanför möts du av en härlig småstadsidyll med gott om sällskapliga ytor och den närliggande lekparken.

Entré och hall

Välkomna hem dina gäster till ett uppvärmt klinkergolv som även underlättar städningen av sand och grus. Jackor, skor och cykelhjälmar får plats inne i den rymliga skjutdörrsgarderoben, där också hemmets dammsugare och skurhink ryms.

Kök och vardagsrum

Med bra förvaringslösningar och vida tillagningsytor blir matlagningen en trivsam återkomst i veckoschemat. Här i ditt nya kök kan du bjuda hem vännerna på fikastunder och härliga middagar vid middagsbordet, och inne i vardagsrummet ryms även det findukade festbordet. Vardagsrummet ger även plats för den bekväma soffan som blir en skön tillflykt efter långa arbetsdagar.

Uteplats

På hemmets baksida ligger din nya uteplats med det stilrena trädäcket. Här kan du möblera med matbord och stolar. Platsen vetter mot väst och ger varma och soliga eftermiddagar under sommarhalvåret.

Sovrum 1

Du hittar ditt nya sovrum en våning upp med utsikt mot baksidans omgivningar. Här inne kan du möblera med den sköna dubbelsängen och sängborden. I rummet finns också en spatiös skjutdörrsgarderob med bra hyllor och klädstänger.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen ligger också hemmets två mindre sovrum. Med varsin garderob och med utsikt mot hemmets framsida passar rummen lika bra till barnens rum som till hemmets arbetsrum.

Badrum 1 och 2

För den badglada finns ett avkopplande badkar i övervåningens badrum. För den som föredrar en snabb dusch finns en praktisk hörndusch i nedervåningens lite mindre badrum. Dessa rum har även helkaklade väggar och uppvärmt golvklinker.

Tvättstuga

Alldeles direkt nerför trappan ligger dörren till din nya tvättstuga. Här inne kan du tvätta och torka med miljövänliga maskiner, och dessutom finns en bra arbetsbänk som underlättar vikningen av tröjor, handdukar och lakan.

Parkering och förråd

På gräsmattan finns även ett fristående uteförråd som passar bra till förvaringen av utemöblerna och trädgårdsredskapen. I området finns även en gemensam parkeringsplats där du slipper krångliga fickparkeringar med egen plats för din bil.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.