Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Vardagsrum med ljusinsläpp

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjens nya radhus med egen uteplats

Inflyttningsklart radhus i mysiga Steninge Slottsby. Här kan du bjuda hem vännerna till det rymliga trädäcket på somrig grillfest eller höstens fika. Inomhus väntar ljusa rum och praktiska lösningar för en bekväm vardag.

I Steninge slottsby går det att välja mellan svalkande dopp i Mälaren, svettiga löprundor i naturen och sköna promenader i den anrika slottsparken. Hemma runt hörnet ligger ett socialt kvarter med egen lekplats och bra sällskapsytor, passande för exempelvis fikastunden med grannen. Ett litet stenkast bort planeras även barnens skola med stor skolgård.

Entré och hall

När du kliver in i ditt nya hem möts du av ett slitstarkt klinkergolv som underlättar städningen av sand och grus. Direkt till höger ryms ytterkläderna och skorna i den platsbyggda skjutdörrsgarderoben, och rakt fram ligger nedervåningens badrum.

Kök och vardagsrum

Den smarta planlösningen binder smidigt ihop köket med det stora vardagsrummet. I köket samsas energieffektiva vitvaror bredvid rymliga förvaringslösningar och tillagningsytor. Intill köksfönstret ryms middagsbordet, som också kan kompletteras med ännu ett middagsbord i vardagsrummet. Inne i det ljusa vardagsrummet kan hela familjen soffhänga och kolla på favoritfilmen.

Uteplats

Under årets varmare månader förvandlas uteplatsen till hemmets förlängda vardagsrum. Här på trädäcket går det att möblera med bord, stolar och lummiga blomster. Vidare ut på gräsmattan finns goda potential för den kreativa trädgårdsmästaren.

Sovrum 1

Direkt uppför trappan och till vänster ligger ditt nya sovrum. Härifrån kan du titta ut på baksidan och omgivningar mot väst, och på parkettgolvet ryms den breda dubbelsängen med tillhörande sängbord. Dina kläder förvaras bäst i den rymliga skjutdörrsgarderoben.

Sovrum 2 och 3

Tvärs över övervåningen ligger de två mindre sovrummen som mäter nio kvadrat vardera. Här inne kan barnen bygga sina kojor med hjälp av sängen, skrivbordet och stolen. I varje rum finns också en platsbyggd garderob.

Badrum 1 och 2

När familjens mindre medlemmar ockuperar badkaret på övervåningen finns även en praktisk hörndusch i nedervåningens badrum. I hemmets båda badrum är väggarna helkaklade och på golven ligger ett stilrent klinkers.

Tvättstuga

I din nya tvättstuga finns det alltid en ledig tvättid och här inne tvättar och torkar du familjens kläder med klimatsmarta maskiner. Det finns också en bra arbetsbänk som underlättar vikningen.

Parkering och förråd

På baksidan finns hemmets förråd med gott om utrymme för utemöblerna och barnens pulkor. Familjens bil får plats på kvarterets gemensamma parkeringsyta.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.