Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
L-format kök i nyproduktion

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Välplanerat radhus med soligt gavelläge

Välkommen till ditt nya hem i anrika Steninge Slottsby med några minuters gångavstånd till både Mälaren och den närliggande skogen. Hemmavid möts du av klimatsmarta lösningar och sällskapliga ytor.

På entréplanet finns det ljusa och rymliga vardagsrummet med plats för findukningen och soffhänget. Strax utanför ligger hemmets avskilda uteplats med stilrent trädäck och en gräsmatta med goda odlingsmöjligheter. Sist men inte minst har ditt nya hus energisnåla vitvaror som är snälla både mot plånboken och miljön.

Entré och hall

Från framsidan mot öst kommer du in i din nya hall med stilrent och uppvärmt klinkergolv. Rakt fram ligger nedervåningens badrum, och direkt till höger göms jackor och skor bakom praktiska skjutdörrar.

Kök och vardagsrum

I det ljusa köket finns det gott om förvaringsmöjligheter och bra tillagningsytor. Storhandlingen får plats i den energisnåla frysen och kylen med fullhöjdsvolym. Intill köksfönstret ryms matbordet som också kan kompletteras av ännu ett middagsbord i vardagsrummet. Här i hemmets största rum ryms också den sköna soffan och mysfåtöljerna.

Uteplats

Från vardagsrummet kan du kliva direkt ut på uteplatsen med det rymliga trädäcket. Här kan soldyrkaren spendera många soltimmar, medan den kreativa trädgårdsmästaren påtar i grönsakslandet på gräsmattan.

Sovrum 1

När dagen börjar gå mot natt finns hemmets största sovrum en våning upp. På de 14 kvadraten ryms dubbelsängen, nattduksborden och byrå. Längs ena väggen finns också praktisk klädförvaring gömd bakom skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Mot övervåningens framsida ligger de två mindre sovrummen på nio kvadratmeter vartdera. Här inne kan du lika väl inreda till arbetsrummet som till barnens rum med säng, skrivbord och bokhylla. Det finns också en garderob i vartdera rummet med plats för kläder och annat smått och gott.

Badrum 1 och 2

Smidigt placerat intill familjens sovrum finns det större badrummet med ett avkopplande badkar och förbered plats för handdukstork. På nedervåningen ligger det andra badrummet med hörndusch. I båda rummen finns helkaklade väggar och klinkergolv.

Tvättstuga

På nedervåningen ligger också tvättstugan. Här kan du tvätta och torka energieffektivt och ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsyta för tvättvikningen. Intill den rostfria hon finns också hemmets värmepump och elcentral.

Parkering och förråd

I området ligger kvarterets gemensamma parkeringsyta med egen plats för bilen. På baksidan finns också uteförrådet med gott om rum för gräsklipparen och pulkorna.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till familjevänliga Torparlyckan, det perfekta hemmet för den lilla familjen. Här behöver du bara öppna altandörren för att kunna njuta av frisk luft och natur samtidigt som du har café, restaurang och shopping på någon minuts promenad ner till Stenladan. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt och när det är skoldags är det bara att gå tvärs över gatan där den nya skolan och förskolan kommer att ligga.

  • Natur och aktiviteter

    Det är svårt att sitta sysslolös i Steninge slottsby. När du har tröttnat på att påta i din egen trädgård finns Mälaren med sina gång- och joggingstråk på några minuters avstånd. Här ska även en ny marina med plats för 300 båtar anläggas och för den ridsugne är ett nytt stall under uppförande. Med naturen runt knuten är det lätt att ta cykeln och ge sig ut på en tur och för barnen finns flera lekplatser i det nya området. Stenladan bjuder på upplevelser för både den hungrige och shoppingsugne.

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra