Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högst upp med terrass och två klädkammare

Bra förvaring och ljusa ytor är utmärkande för denna trivsamma vindsvåning. Från den rymliga terrassen blickar du ut över ditt nya kvarter med den värmande morgonsolen som sällskap.

Köket med hörnfönster är klimatsmart och ljust och i vardagsrummet kan du välja till öppen spis. Här finns tre sovrum med utsikt över den lummiga innegården, varav två har egen klädkammare. Du bor i ett modernt och myllrande kvarter med närhet till naturstigar och vackra vattenmiljöer.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet är centralt placerat med enkel tillgång till hemmets alla rum. Det stora fönstret vetter mot balkong och kvarter och ger trivsamt morgonljus. Kökets energieffektiva vitvaror är snälla mot både klimat och plånbok. De många arbetsytorna gör det enkelt att förbereda maten tillsammans med vänner eller familj.

Terrass

På 18 kvadratmeter med morgonsol. Här har du gott om plats för solstolen i vilken du kan läsa morgontidningen och dricka morgonkaffet med utsikt över ert nya kvarter.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har tre garderober och klädkammare precis utanför dörren. Sovrum två är något större, med tre garderober. Båda har utsikt över innegården och bra ytor för möblering.

Klädkammare 1 och 2

Båda klädkamrarna har smart inredning från Elfa och vacker ekparkett. Den större klädkammaren på fyra kvadratmeter ligger i sovrum tre och har linneskåp som tillval.

Sovrum 3

Detta lyxiga sovrum på 20 kvadratmeter har två stora fönster och egen klädkammare. Den praktiska planlösningen ger utrymme för spatiösa dubbelsäng. Vid något av fönstren passar skrivbordet perfekt.

WC och tvätt

Duschrummet är smakfullt helkaklat med lättstädad golvklinker och inbyggda spotlights. Tvättmaskinen och torktumlaren förenklar vardagen och har snygg bänkskiva ovanför som skapar bra arbetsyta. Hörnduschen kan du byta mot badkar.

Hall och förvaring

Yteffektiv hall med rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån presenterar du enkelt hemmet för dina gäster, ytterkläderna hänger de i garderoben eller klädkammaren.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten