Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

61301, 3 Rum, 86 m²

Den klimatsmarta vindsvåningen med terrass

Familjens nya hem har vackert sneda tak och ljusinsläpp från sin höga position. På terrassen på 16 kvadratmeter har du gott om solchanser från tidig morgon långt in på dagen.

När ni inte spenderar långa sommardagar på terrassen finner ni ett ytsmart och trivsamt hem med rymligt vardagsrum och fantastisk kök med energisnåla vitvaror och spatiöst hörnfönster. Ni bor ett stenkast från Mälarens många badplatser och på vintern finns skidspår och skridskoåkning till ert förfogande.

Vardagsrum och kök

Från vardagsrummets härliga fönster ser du ut över den grönskande innegården. Här har ni gott om plats för hörnsoffan, vilken kan mysas till ytterligare genom att välja till hemtrevlig öppen spis. Hemmets rymliga kök har goda arbetsytor vilka får vackert ljus från hörnfönstret. Du har även kyl och frys i full höjd, för enkel förvaring.

Terrass

På terrassen kan ni bjuda hem familjen på brunch i morgonsolen. På rymliga 16 kvadratmeter har ni plats för långbordet och den höga positionen ger gott om solchanser hela dagen.

Sovrum 1 och 2

I sovrummet har ni snedtak över fönstren vilket skapar en perfekt plats för arbetsbordet. Sovrum ett har två praktiska garderober och fönster som vetter mot det folkliga kvarteret. I sovrum två har du din alldeles egna klädkammare och 16 lättmöblerade kvadratmeter.

WC och tvätt

Duschrummets egen tvättmaskin med tillhörande torktumlare har en ovanliggande bänkskiva som lyses upp av inbyggda spotlights. Rumsdesignen är enkel och stilren med helkaklade väggar och golvklinker.

Hall och klädkammare

Hallen är välkomnande med bra förvaring i skjutdörrsgarderoben med elcentral. Klädkammaren i sovrum två är på fyra kvadratmeter och har praktiska skjutdörrar och inredning från Elfa.

Hemfakta

Bostad
61301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
3
Storlek
86 m²
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten