Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 86 m², Lägenhet 61301

Beskrivning

Den klimatsmarta vindsvåningen med terrass

Familjens nya hem har vackert sneda tak och ljusinsläpp från sin höga position. På terrassen på 16 kvadratmeter har du gott om solchanser från tidig morgon långt in på dagen.

När ni inte spenderar långa sommardagar på terrassen finner ni ett ytsmart och trivsamt hem med rymligt vardagsrum och fantastisk kök med energisnåla vitvaror och spatiöst hörnfönster. Ni bor ett stenkast från Mälarens många badplatser och på vintern finns skidspår och skridskoåkning till ert förfogande.

Vardagsrum och kök

Från vardagsrummets härliga fönster ser du ut över den grönskande innegården. Här har ni gott om plats för hörnsoffan, vilken kan mysas till ytterligare genom att välja till hemtrevlig öppen spis. Hemmets rymliga kök har goda arbetsytor vilka får vackert ljus från hörnfönstret. Du har även kyl och frys i full höjd, för enkel förvaring.

Terrass

På terrassen kan ni bjuda hem familjen på brunch i morgonsolen. På rymliga 16 kvadratmeter har ni plats för långbordet och den höga positionen ger gott om solchanser hela dagen.

Sovrum 1 och 2

I sovrummet har ni snedtak över fönstren vilket skapar en perfekt plats för arbetsbordet. Sovrum ett har två praktiska garderober och fönster som vetter mot det folkliga kvarteret. I sovrum två har du din alldeles egna klädkammare och 16 lättmöblerade kvadratmeter.

WC och tvätt

Duschrummets egen tvättmaskin med tillhörande torktumlare har en ovanliggande bänkskiva som lyses upp av inbyggda spotlights. Rumsdesignen är enkel och stilren med helkaklade väggar och golvklinker.

Hall och klädkammare

Hallen är välkomnande med bra förvaring i skjutdörrsgarderoben med elcentral. Klädkammaren i sovrum två är på fyra kvadratmeter och har praktiska skjutdörrar och inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten