Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Klimatsmart hem med balkong mot innegården

Välkommen till en tvåa med smarta lösningar och härliga ytor. På din balkong kan du betrakta innegården mysiga planteringar och i ditt energieffektiva kök tillagar du festmiddagen.

Ditt nya svanenmärkta hem har integrerad och ljus planlösning i kök och vardagsrum och bra förvaringsmöjligheter. Du bor högt upp i huset och har god sikt från din balkong på åtta kvadratmeter. När du inte är hemma och njuter av din nya lägenhet har du ett trivsamt kvarter med motionsspår och svampskogar, med goda förbindelser till stadspulsen.

Vardagsrum/kök

Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum ger öppenhet i lägenheten och tillåter solljuset att nå in i lägenhetens alla vrår. Köket har energieffektiva vitvaror och snygga bänkskivor för middagsförberedelserna. I vardagsrummet har du plats för hörnsoffan och middagsbordet.

Balkong

Balkongen på åtta kvadratmeter har plats för minst fyra middagsgäster. Du har bra sikt över den lummiga innegården och de spännande arkitekturdetaljerna i grannskapet.

Sovrum

När du vill dra dig undan finner du mysigt sovrum med plats för dubbelsängen. Garderobsväggen har praktiska skjutdörrar och gott om utrymme för att hänga finkläderna på rad.

WC och tvätt

Ditt helkaklade duschrum har flotta spotlights som ger ljus till den praktiska arbetsbänken under vilken du finner tvättmaskin och torktumlare.

Hall och förvaring

Här finner du en garderob placerad i hörnet som ger gästerna bra överblick över ditt nya hem när de hälsar på. Här finns även plats för kapphyllan.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten