Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

61202, 2 Rum, 54 m²

Klimatsmart hem med balkong mot innegården

Välkommen till en tvåa med smarta lösningar och härliga ytor. På din balkong kan du betrakta innegården mysiga planteringar och i ditt energieffektiva kök tillagar du festmiddagen.

Ditt nya svanenmärkta hem har integrerad och ljus planlösning i kök och vardagsrum och bra förvaringsmöjligheter. Du bor högt upp i huset och har god sikt från din balkong på åtta kvadratmeter. När du inte är hemma och njuter av din nya lägenhet har du ett trivsamt kvarter med motionsspår och svampskogar, med goda förbindelser till stadspulsen.

Vardagsrum/kök

Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum ger öppenhet i lägenheten och tillåter solljuset att nå in i lägenhetens alla vrår. Köket har energieffektiva vitvaror och snygga bänkskivor för middagsförberedelserna. I vardagsrummet har du plats för hörnsoffan och middagsbordet.

Balkong

Balkongen på åtta kvadratmeter har plats för minst fyra middagsgäster. Du har bra sikt över den lummiga innegården och de spännande arkitekturdetaljerna i grannskapet.

Sovrum

När du vill dra dig undan finner du mysigt sovrum med plats för dubbelsängen. Garderobsväggen har praktiska skjutdörrar och gott om utrymme för att hänga finkläderna på rad.

WC och tvätt

Ditt helkaklade duschrum har flotta spotlights som ger ljus till den praktiska arbetsbänken under vilken du finner tvättmaskin och torktumlare.

Hall och förvaring

Här finner du en garderob placerad i hörnet som ger gästerna bra överblick över ditt nya hem när de hälsar på. Här finns även plats för kapphyllan.

Hemfakta

Bostad
61202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
2
Storlek
54 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten