Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

En lägenhet att njuta av sommar som vinter

Här har ni två rymliga uterum och mysiga ytor i vardagsrum och i det miljövänliga köket. Ni bor i ett lugnt kvarter med naturupplevelserna runt hörnet.

Ta ett glas vin i kvällssolen på balkongen medan din partner vilar på uteplatsen, här finns möjligheter för både sällskapliga aktiviteter och lugn egentid. Ert ytsmarta kök har bra förvaringsmöjligheter och vardagsrummet är öppet och ljust. I kvarteret finner ni vidsträckta skogar för höstpromenaden och mysiga klippbad för sommarhalvåret.

Kök och vardagsrum

Det spatiösa vardagsrummet på 31 kvadratmeter har plats för soffan och matplatsen. Kökets vitvaror tar minimalt med energi och är smakfullt designade med bra arbetsytor. Fullhöjdsfrys och fullhöjdskyl finns för förvaring av matresterna.

Balkong och uteplats

Balkongen är på 16 kvadratmeter och uteplatsen på 14 kvadratmeter. Balkongen har trivsam kvällssol och plats för långbordet, uteplatsen vetter mot innegårdens planteringar.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrummen vetter mot uteplatsen och innegården. I sovrum ett finns städskåp och sovrum två finns spatiös garderobsvägg. Här kan du enkelt göra om ena rummet till arbetsrum eller kreativ verkstad.

Sovrum 3

Sovrum tre har praktisk skjutdörrsgarderob och utsikt mot kvarteret. Här finns plats för både säng och arbetsbord.

WC och tvätt

Nu kan ni slippa toalettköerna innan jobbet. Era två toalettrum har lättstädad klinker. Det större har dessutom snyggt helkaklade väggar och er egen tvättmaskin och torktumlare, båda med praktiskt arbetsbänk.

Hall och förvaring

I er hall har ni spatiös garderobsvägg och vacker ekparkett. Här kommer ni enkelt in till lägenhetens sociala rum när ni ska ge gästerna en husesyn.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten