Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trevligt hem med rymlig uteplats mot innegården

Här är en etta att trivas i. Din spatiösa uteplats på 15 kvadratmeter vetter mot innegårdens planteringar och i vardagsrum med kök finns sovalkov och förvaringsmöjligheter.

Här kan du njuta av ditt hem både sommar och vinter. På uteplatsen kan du duka upp kräftskivan på ett väl tilltaget långbord och på vintern finns både sovalkov och plats för soffhörna i ditt allrum. I kvarteret finns gott om aktiviteter för historieintresserade och friluftsmänniskor, i en myllrande och folklig stadsdel.

Vardagsrum/kök

De goda arbetsytorna i ditt klimatsmarta kök gör matlagningen till en fröjd. De energieffektiva vitvarorna är snälla mot plånboken och de stora fullhöjdsfönstren ger ljusa och trivsamma platser för matbordet och soffan.

Uteplats

Med en uteplats på 15 kvadratmeter är det svårt att inte trivas. Det rymliga uterummet ger möjligheter för växtodling och långa dagar i solstolen, och när det vankas fest dukar du upp långbordet.

Sovalkov

Den praktiska sovalkoven har plats för säng och nattygsbord och skiljs åt från resterande utrymmen med en skjutdörrsgarderob. Här kan du krypa in och smälta dagens intryck på en trivsam och rofylld plats.

WC och tvätt

Ditt stilrena duschrum är helkaklat med snygg golvklinker. För badälskaren finns möjlighet att byta hörnduschen mot badrum. Här finns både tvättmaskin och torktumlare vilka har en ovanliggande bänkskiva för att du ska kunna vika tvätten och ställa av hygienartiklarna på enklast sätt.

Hall och förvaring

Hallen har skjutdörrsgarderob med möjlighet att välja till städskåp. Här kan du hänga av vinterjacka efter en lång dag i skidspåret.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten