Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

61102, 1 Rum, 39 m²

Trevligt hem med rymlig uteplats mot innegården

Här är en etta att trivas i. Din spatiösa uteplats på 15 kvadratmeter vetter mot innegårdens planteringar och i vardagsrum med kök finns sovalkov och förvaringsmöjligheter.

Här kan du njuta av ditt hem både sommar och vinter. På uteplatsen kan du duka upp kräftskivan på ett väl tilltaget långbord och på vintern finns både sovalkov och plats för soffhörna i ditt allrum. I kvarteret finns gott om aktiviteter för historieintresserade och friluftsmänniskor, i en myllrande och folklig stadsdel.

Vardagsrum/kök

De goda arbetsytorna i ditt klimatsmarta kök gör matlagningen till en fröjd. De energieffektiva vitvarorna är snälla mot plånboken och de stora fullhöjdsfönstren ger ljusa och trivsamma platser för matbordet och soffan.

Uteplats

Med en uteplats på 15 kvadratmeter är det svårt att inte trivas. Det rymliga uterummet ger möjligheter för växtodling och långa dagar i solstolen, och när det vankas fest dukar du upp långbordet.

Sovalkov

Den praktiska sovalkoven har plats för säng och nattygsbord och skiljs åt från resterande utrymmen med en skjutdörrsgarderob. Här kan du krypa in och smälta dagens intryck på en trivsam och rofylld plats.

WC och tvätt

Ditt stilrena duschrum är helkaklat med snygg golvklinker. För badälskaren finns möjlighet att byta hörnduschen mot badrum. Här finns både tvättmaskin och torktumlare vilka har en ovanliggande bänkskiva för att du ska kunna vika tvätten och ställa av hygienartiklarna på enklast sätt.

Hall och förvaring

Hallen har skjutdörrsgarderob med möjlighet att välja till städskåp. Här kan du hänga av vinterjacka efter en lång dag i skidspåret.

Hemfakta

Bostad
61102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
1
Storlek
39 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass, Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten