Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Sociala ytor i naturskönt område

Denna trea har massa gemensamma utrymmen i vardagsrum och i familjens två uterum. Balkongen har kvällssol och på uteplatsen kan du njuta av utsikten över den vackra innegården.

Denna lägenhet är som gjord för sociala tillställningar och familjeträffar. Maten lagar du i det klimatsmarta kök och när du börjar bli trött finns två rofyllda sovrum. Kvarteret bjuder på mysiga caféer och spännande naturupplevelser året om.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet är rymligt och ljust med ljusinsläpp från balkongdörr och spatiösa fönster. Här kan du ställa upp balkongdörren och lyssna på gatulivet medan du tillagar kvällens middag i ditt energisnåla kök.

Balkong och uteplats

Middagen avnjuts bäst på balkongen i kvällssolen. På åtta kvadratmeter har ni plats för utemöblerna och blommorna. Uteplatsen på hela 14 kvadratmeter är en plats att ta det lugnt på, med planteringar och innegårdens sittgrupper i bakgrunden.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett och två vetter mot uteplatsen. Sovrum ett har garderobsvägg med skjutdörrar för golvyta och i sovrum två har du två ytsmarta skjutdörrsgarderober. Båda rummen har plats för dubbelsängen, eller bäddsoffan om det blir extrarum.

WC och tvätt

Här har ni er egen tvättmaskin och torktumlare. Duschrummet är vackert inrett med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskinernas ovanliggande bänkskiva lyses upp av snygga inbyggda spotlights.

Hall och klädkammare

I hallen hälsas gästerna välkomna med smart skjutdörrsgarderob och öppna ytor. Runt hörnet finner du praktisk klädkammare med inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten