Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1 Rum, 30 m², Lägenhet 61004

Beskrivning

Välplanerad etta med bra förvaring och smarta lösningar

Ditt nya hem är fullt av smarta lösningar. Här finner du energieffektiva vitvaror i kök och duschrum och öppen och ljus planlösning. Kvarteret är gemytligt och modernt.

Din öppna hall tar in gott om ljus från det stora fönstret i kök och vardagsrum. De öppna ytorna gör att ditt nya hem känns betydligt större än vad rumsnumret visar och du har trivsamma utrymmen för sena middagar med vänner eller lugna hemmakvällar i soffan. I kvarteret Gretas Glänta finner du spännande arkitektur och charmig småstadsidyll, med vacker natur och bra kommunikationer runt hörnet.

Vardagsrum/kök

Dina energieffektiva vitvaror är placerade längsmed en vägg vilket ger goda arbetsytor för middagsförberedelserna med vännerna. Vid det stora fönstret kan du placera matbordet och låta gästerna betrakta det pittoreska kvarteret under middagsförberedelserna. I det motsatta hörnet passar dubbelsängen eller bäddsoffan perfekt.

WC och tvätt

Det helkaklade duschrummet har kombimaskin med tvätt- och torktumlare och vacker golvklinker. Arbetsytan ovanför kombimaskinen förenklar vardagssysslorna och hörnduschen ger utrymme för badrumsmattan.

Hall och förvaring

I den öppna hallen finns spatiös skjutdörrsgarderob med plats för ytterkläderna. Här kan du förvara vinterkläderna, när de inte används för långa skridskodagar på Mälaren vill säga. Ytterligare förvaring finns i kökets städskåp.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten