Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 84 m², Lägenhet 61001

Beskrivning

Rymlig förvaring i klimatsmart trea

INFLYTTNINGSKLAR - Denna välplanerade trea ger dig en 27 kvadrat stor uteplats att njuta av från tidig vår till sen sommar.

Familjens nya hem har energisnåla vitvaror i kök och duschrum samt gott om förvaring med praktiska skjutdörrsgarderober och stilren klädkammare. På er uteplats som vetter mot innegården har ni plats för släktmiddagen och i kvarteret kan ni hitta sommarens picknicplatser och höstens svampskogar

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket separeras av fristående vägg vilket gör att du enkelt tar dig runt när middagen ska serveras. Du får in gott om ljus från altandörren och har plats för soffan och matbordet. Kökets energieffektiva vitvaror har praktisk arbetsyta och kyl och frys i full höjd.

Uteplats

Från vardagsrummet når du uteplatsen. På 27 kvadratmeter kan du ställa upp solstolar och plantera blomrabatter. När familjen är på besök dukar ni upp långbordet.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har spatiös garderobsvägg med skjutdörrar. Fönstret vetter mot innegården och dubbelsängen får du enkelt plats med. Lyxiga sovrum två har 13 lättmöblerade kvadratmeter och egen klädkammaren.

Klädkammare

Familjens klädkammare med inredning från Elfa har stilren ekparkett och gott om plats för alla finkläder och oanvända vinterjackor.

WC och tvätt

I ert rymliga duschrum har ni tvättmaskin och torktumlare samt hörndusch. De helkaklade väggarna lyses upp av inbyggda spotlights och för badälskaren finns möjligheten att byta dusch mot badkar.

Hall och förvaring

Den välkomnande hallen har rymlig skjutdörrsgarderob och enkel ingång till kök och vardagsrum..

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten