Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen vindsvåning med kvällssol på balkongen

Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum skapar rymd och lägenhetens höga position ger ljus. Den rymliga balkongen är sommarens bästa middagsplats.

Här bor ni med Mälaren runt hörnet i trivsam fyra. Det klimatsmarta köket har spatiöst fönster från vilket du ser ut över kvarteret när du förbereder middagen. När du vill dra dig undan finns tre mysiga sovrum varav det största mäter hela 24 kvadratmeter.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummets stora fönster har utsikt över grannskapet. Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum ger dig god sikt över gästerna som väntar på maten i vardagsrummet eller på balkongen. Kökets vitvaror är energisnåla och smakfullt designade, med kyl och frys i full höjd. I vardagsrummet kan du välja till öppen spis.

Balkong

På er nya balkong på 15 kvadratmeter har ni plats för både ensamtid och bjudningar för goda vänner. Den trivsamma kvällssolen värmer er under sensommarmiddagen.

Sovrum 1 och 3

Sovrum ett och tre har praktiska skjutdörrsgarderober och gott om golvutrymme för säng och skrivbord. Sovrum tre vetter mot innegården och sovrum två mot lugn gränd.

Sovrum 2

I det största sovrummet finner ni spatiös garderobsvägg och två stora fönster mot gränden. På 24 praktiska kvadratmeter har ni plats för den stora dubbelsängen och annat möblemang.

WC och tvätt

Två toaletter nära varandra motverkar köerna på morgonen. Tvättmaskinen med torktumlare gör vardagen lättare. Båda rummen har golvklinker och inbyggda spotlights.

Hall och förvaring

Från entrén når ni den långa hallkorridoren med ingång till sovrummen. Vid entrén finns skjutdörrsgarderob och vacker ekparkett.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten