Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Vidsträckt utsikt från vindsvåning med terrass

Här bor du i en ljus och trivsam trea. Den rymliga terrassen i söderläge har sol större delen av dagen och ger en perfekt plats för sensommarmiddagen.

När du inte njuter av den vackra terrassen finner du gott om sociala ytor i vardagsrum och i det ljusa köket med hörnfönster. När du vill dra dig undan finns två sovrum som vetter mot den lugna innegården. Här bor du i ett trivsamt och lugnt kvarter med spännande arkitektur. På hösten finns svampskogar och promenadstråk och på vintern kan du ta en skridskotur på Mälaren.

Vardagsrum och kök

Det charmiga snedtaket ger vardagsrummet karaktär och det stora fönstret mot terrassen släpper in gott om ljus. På 24 kvadratmeter kan du göra plats för soffan och duka upp långbordet. Den öppna spisen är ett möjligt tillval som kan bli vinterns favoritplats. Det klimatsmarta köket har ett vackert hörnfönster och flertalet arbetsbänkar för middagsförberedelserna. Matresterna förvarar ni i fullhöjdsfrysen eller fullhöjdskylen.

Terrass

Terrassen i söderläge är på 16 lättmöblerade kvadratmeter. På det vackra trädäcket har du plats för solstolar och blomkrukor och när du har gäster dukar du enkelt för tio personer.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrummet vetter mot innegården och har stilrent snedtak och spatiösa fönster. Sovrum ett har två garderober och vägg i vägg finner du det största sovrummet med lyxig klädkammare. Du har bra golvyta för dubbelsäng och skrivbord.

WC och tvätt

Duschrummet är helkaklat med golvklinker och inbyggda spotlights. Här har du egen tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva, för en enklare vardag. Hörnduschen kan ni byta mot badkar.

Klädkammare och hall

I klädkammaren i sovrum två har ni fyra kvadratmeter att förvara vinterkläderna på, med inredning från Elfa. Er hall välkomnar gästerna med praktisk skjutdörrsgarderob.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten