Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51401, 3 Rum, 86 m²

Vidsträckt utsikt från vindsvåning med terrass

Här bor du i en ljus och trivsam trea. Den rymliga terrassen i söderläge har sol större delen av dagen och ger en perfekt plats för sensommarmiddagen.

När du inte njuter av den vackra terrassen finner du gott om sociala ytor i vardagsrum och i det ljusa köket med hörnfönster. När du vill dra dig undan finns två sovrum som vetter mot den lugna innegården. Här bor du i ett trivsamt och lugnt kvarter med spännande arkitektur. På hösten finns svampskogar och promenadstråk och på vintern kan du ta en skridskotur på Mälaren.

Vardagsrum och kök

Det charmiga snedtaket ger vardagsrummet karaktär och det stora fönstret mot terrassen släpper in gott om ljus. På 24 kvadratmeter kan du göra plats för soffan och duka upp långbordet. Den öppna spisen är ett möjligt tillval som kan bli vinterns favoritplats. Det klimatsmarta köket har ett vackert hörnfönster och flertalet arbetsbänkar för middagsförberedelserna. Matresterna förvarar ni i fullhöjdsfrysen eller fullhöjdskylen.

Terrass

Terrassen i söderläge är på 16 lättmöblerade kvadratmeter. På det vackra trädäcket har du plats för solstolar och blomkrukor och när du har gäster dukar du enkelt för tio personer.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrummet vetter mot innegården och har stilrent snedtak och spatiösa fönster. Sovrum ett har två garderober och vägg i vägg finner du det största sovrummet med lyxig klädkammare. Du har bra golvyta för dubbelsäng och skrivbord.

WC och tvätt

Duschrummet är helkaklat med golvklinker och inbyggda spotlights. Här har du egen tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva, för en enklare vardag. Hörnduschen kan ni byta mot badkar.

Klädkammare och hall

I klädkammaren i sovrum två har ni fyra kvadratmeter att förvara vinterkläderna på, med inredning från Elfa. Er hall välkomnar gästerna med praktisk skjutdörrsgarderob.

Hemfakta

Bostad
51401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
3
Storlek
86 m²
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten