Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

51303, 4 Rum, 96 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Balkong med sol långt in kvällen

Familjens svanenmärkta hem har en rymlig balkong med kvällssol och trevliga social ytor i vardagsrum och kök.

Ni bor med Mälaren runt knuten i socialt och historiskt kvarter med modern prägel. I er nya fyra ordnar ni bjudningen med lätthet i smakfullt och energisnålt kök. Vardagsrummet har plats för väl tilltaget matbord och under sommarmånaderna finns balkongen på elva kvadratmeter. Sovrummen är belägna långt in i lägenheten för avskildhet.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet på 30 kvadratmeter har trivsamma fönster som tar in gott om ljus från er höga position. Här får ni plats med båda soffa och bord. Det miljövänliga köket plats för de gemensamma middagsförberedelserna, samt fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys för förvaring.

Balkong

På den mysiga balkongen har ni solchanser långt in på kvällskvisten. När det är dags för den årliga kräftskivan kan ni duka upp långbord för åtta sittande och när ni inte har gäster passar det utmärkt att avnjuta en kopp te med kvarteret i bakgrunden.

Sovrum 1 och 3

Hemmets två mindre sovrum är välplanerade med bra förvaring i varsin garderob. Sovrum ett vetter mot tyst gränd och sovrum tre mot grannskapet. Ett av rummen kan ni enkelt göra om till gästrum.

Sovrum 2

Här finns 12 kvadratmeter för dubbelsäng och byrålåda. Fönstret vetter mot det trivsamma kvarteret.

WC och tvätt

I ert nya hem har ni två toaletter, båda lättstädade med praktiskt klinkergolv. Det helkaklade duschrummet har hörndusch och energisnål tvättmaskin och torktumlare utrustade med bänkskiva för praktisk avställning.

Hall och klädkammare

I er välkomnande hall har ni rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Om vinterjackorna inte får plats finner ni längre in i lägenheten en ytsmart klädkammare med inredning från Elfa.

Hemfakta

Bostad
51303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Månadsavgift
4 318 kr
Pris per m²
44 740 kr
Pris
4 295 000 kr
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten