Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong med sol långt in kvällen

INFLYTTNINGSKLAR - I denna rymliga fyra får familjen öppna ytor att umgås på, stor balkong och praktiska lösningar för en bekväm vardag.

Ni bor med Mälaren runt knuten i socialt och historiskt kvarter med modern prägel. I er nya fyra ordnar ni bjudningen med lätthet i smakfullt och energisnålt kök. Vardagsrummet har plats för väl tilltaget matbord och under sommarmånaderna finns balkongen på elva kvadratmeter. Sovrummen är belägna långt in i lägenheten för avskildhet.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet på 30 kvadratmeter har trivsamma fönster som tar in gott om ljus från er höga position. Här får ni plats med båda soffa och bord. Det miljövänliga köket plats för de gemensamma middagsförberedelserna, samt fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys för förvaring.

Balkong

På den mysiga balkongen har ni solchanser långt in på kvällskvisten. När det är dags för den årliga kräftskivan kan ni duka upp långbord för åtta sittande och när ni inte har gäster passar det utmärkt att avnjuta en kopp te med kvarteret i bakgrunden.

Sovrum 1 och 3

Hemmets två mindre sovrum är välplanerade med bra förvaring i varsin garderob. Sovrum ett vetter mot tyst gränd och sovrum tre mot grannskapet. Ett av rummen kan ni enkelt göra om till gästrum.

Sovrum 2

Här finns 12 kvadratmeter för dubbelsäng och byrålåda. Fönstret vetter mot det trivsamma kvarteret.

WC och tvätt

I ert nya hem har ni två toaletter, båda lättstädade med praktiskt klinkergolv. Det helkaklade duschrummet har hörndusch och energisnål tvättmaskin och torktumlare utrustade med bänkskiva för praktisk avställning.

Hall och klädkammare

I er välkomnande hall har ni rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Om vinterjackorna inte får plats finner ni längre in i lägenheten en ytsmart klädkammare med inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten