Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av högt belägen balkong med morgonsol

På din balkong i söderläge finns möjlighet för många sena bruncher med vännerna. Denna tvåa har rymliga gemensamma ytor för familjebesöken och smart planlösning.

Här bor du med Mälaren runt hörnet. När du inte är ute på skogspromenad eller på något av kvarterets caféer har du ett klimatsmart hem med integrerad och ljus planlösning i kök och vardagsrum och goda förvaringslösningar. Från din balkong i söderläge kan du hur solen går upp över ditt nya kvarter.

Vardagsrum/kök

Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum ger luftig känsla och lägenhetens höga position gör att du tar in gott om ljus. I kökets energieffektiva vitvaror kan du förbereda dagens middag, vilken avnjuts bäst i ditt rymliga vardagsrum eller på balkongen.

Balkong

Din balkong på åtta lättmöblerade kvadratmeter har plats för minst fyra sittande. Den höga positionen ger goda solchanser och gott om ljus till växtodlingen och solstolen.

Sovrum

Ditt mysiga sovrum har skjutdörrsgarderob för bra golvyta. Här har du plats för både dubbelsängen och fåtöljer och i skjutdörrsgarderoben kan du hänga upp kavajen.

WC och tvätt

Här finner du helkaklade väggar och golvklinker. Stilrena spotlights ger ljus till den praktiska bänkskivan under vilken du har både tvättmaskin och torktumlare. För badälskaren finns möjlighet att byta hörnduschen mot badkar.

Hall och förvaring

I hallen har du en garderob som står välplanerat placerad i hörnet, vilket ger gästerna bra överblick över ditt nya hem när de hälsar på. Här finns även plats för hatthyllan.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten