Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av balkongen högt upp i huset

Familjens nya hem är svanenmärkt med balkong som vetter mot innegården. Här bor ni nära Mälaren i trivsam och välplanerad trea.

Här finner ni en klimatsmart trea som bjuder på luftiga och fina ytor som gjorda för att bjuda över familjen på tillställningar. I vardagsrummet kan ni ställa hörnsoffan och kura ner er en kulen höstkväll. I kvarteret har ni vacker natur och spännande arkitektur.

Kök och vardagsrum

De energieffektiva vitvarorna i köket förbrukar minimalt med energi och har bra arbetsytor för middagsförberedelserna. Vardagsrummet på 25 kvadratmeter har fina fönster mot innegården och gott om golvyta för möblerna.

Balkong

På balkongen på åtta kvadratmeter får ni enkelt plats med fyra sittande när familjen är på besök. Tillsammans kan ni njuta av utsikten över det myllrande torget.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot lugn gata. Båda rummen har praktiska skjutdörrsgarderober och plats för dubbelsängen eller skrivbordet. För den nyblivna familjen kan ett av rummen bli barnkammare.

WC och tvätt

Duschrummet har helkaklade väggar och golvklinker som lyses upp av snygga spotlights. Ni har lyxig tvättmaskin och torktumlare som är utrustade med arbetsbänk för tvättsorteringen.

Hall och klädkammare

Er fina hall har skjutdörrsgarderob och vacker ekparkett. Klädkammaren finner ni runt hörnet, med ytsmart och stilren design från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten