Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Svanenmärkt fyra med rymlig balkong

INFLYTTNINGSKLAR - Denna rymliga fyra är klar för inflyttning när det passar dig. Här finner du klimatsmarta vitvaror, stor balkong och sociala ytor.

Sommar som vinter kan ni njuta av en trivsam fyra med sociala ytor i både vardagsrum och på balkongen på 11 kvadratmeter. Ni ordnar enkelt middagen i det miljövänliga köket och när det är dags att dra sig undan finns tre sovrum för avskildhet. Ni bor i ett naturskönt kvarter och för den golfintresserade finns Sveriges golf-tätaste område.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet på 30 kvadratmeter har trivsamma fönster som tar in gott om ljus och har plats med båda soffa och middagsbord. Det energieffektiva köket har ytor för de gemensamma middagsförberedelserna, samt fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys för matresterna.

Balkong

På den mysiga balkongen har ni kvällssol och dukar enkelt upp långbord för åtta sittande. Lugna kvällar hemma passar balkongen utmärkt med en kopp te och favoritboken.

Sovrum 1 och 3

Hemmets två mindre sovrum är enkla att möblera och har förvaringsmöjligheter i varsin garderob. Sovrum ett vetter mot lugn gränd och sovrum tre mot huset. Ett av rummen kan ni göra om till extrarum för sena gäster.

Sovrum 2

Familjens största sovrum har 12 kvadratmeter med plats för dubbelsäng och byrålåda. Fönstret vetter mot den lugna gränden.

WC och tvätt

Ert större duschrum är helkaklat, med hörndusch och energisnål tvättmaskin och torktumlare med praktiska bänkskivan för avställning och vikning. Den mindre toaletten har WC och handfat, båda rummen har klinker,

Hall och klädkammare

I er välkomnande hall har ni rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Om vinterjackorna inte får plats finner ni längre in i lägenheten en ytsmart klädkammare med inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten