Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

51203, 4 Rum, 96 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Svanenmärkt fyra med rymlig balkong

Här finner du klimatsmarta vitvaror och härliga sociala ytor. Du bor i ett historiskt kvarter i modern karaktär, med Mälarens naturupplevelser runt hörnet.

Sommar som vinter kan ni njuta av en trivsam fyra med sociala ytor i både vardagsrum och på balkongen på 11 kvadratmeter. Ni ordnar enkelt middagen i det miljövänliga köket och när det är dags att dra sig undan finns tre sovrum för avskildhet. Ni bor i ett naturskönt kvarter och för den golfintresserade finns Sveriges golf-tätaste område.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet på 30 kvadratmeter har trivsamma fönster som tar in gott om ljus och har plats med båda soffa och middagsbord. Det energieffektiva köket har ytor för de gemensamma middagsförberedelserna, samt fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys för matresterna.

Balkong

På den mysiga balkongen har ni kvällssol och dukar enkelt upp långbord för åtta sittande. Lugna kvällar hemma passar balkongen utmärkt med en kopp te och favoritboken.

Sovrum 1 och 3

Hemmets två mindre sovrum är enkla att möblera och har förvaringsmöjligheter i varsin garderob. Sovrum ett vetter mot lugn gränd och sovrum tre mot huset. Ett av rummen kan ni göra om till extrarum för sena gäster.

Sovrum 2

Familjens största sovrum har 12 kvadratmeter med plats för dubbelsäng och byrålåda. Fönstret vetter mot den lugna gränden.

WC och tvätt

Ert större duschrum är helkaklat, med hörndusch och energisnål tvättmaskin och torktumlare med praktiska bänkskivan för avställning och vikning. Den mindre toaletten har WC och handfat, båda rummen har klinker,

Hall och klädkammare

I er välkomnande hall har ni rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Om vinterjackorna inte får plats finner ni längre in i lägenheten en ytsmart klädkammare med inredning från Elfa.

Hemfakta

Bostad
51203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Månadsavgift
4 318 kr
Pris per m²
43 698 kr
Pris
4 195 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten