Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong i söderläge med Mälaren runt hörnet

Här bor du i ett folkligt och naturskönt kvarter. Din balkong har morgonsol och ditt vardagsrum och kök bjuder på gott om sociala ytor.

I din nya tvåa har du integrerad planlösning i kök och vardagsrum vilket ger trivsamt ljus till dina sociala ytor. Köket har klimatsmarta lösningar och goda arbetsytor. När du vill dra dig undan finner rofyllt sovrum. Gretas Glänta är ett myllrande och trivsamt kvarter med gott om naturupplevelser året runt.

Vardagsrum/kök

Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum skapar rymd och ljusinsläpp. I traktens skogspartier kan du plocka blåbär och tillaga en paj i ditt klimatsmarta kök. Du kan servera den i ditt rymliga vardagsrum med plats för både matbord och soffa, eller på din trivsamma balkong.

Balkong

Din balkong har åtta lättmöblerade kvadratmeter och plats för minst fyra sittande. Här kan du ta morgonkaffet med den värmande solen som sällskap eller bjud hem vännerna på middag.

Sovrum

Ditt yteffektiva sovrum har skjutdörrsgarderob som ger golvyta för dubbelsäng och skrivbord. I skjutdörrsgarderoben kan du hänga upp finklänningarna.

WC och tvätt

Ditt duschrum har stilren design och helkaklade väggar, klinker och spotlights. Du finner bänkskiva för avställning, under vilket du har både tvättmaskin och torktumlare. För badälskaren finns möjlighet att byta hörnduschen mot badkar.

Hall och förvaring

I din öppna hall finns garderob och plats för kapphylla. Garderoben står strategiskt placerad i hörnet för att ge gästerna bra överblick när de hälsar på i ditt nya hem.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten