Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 80 m², Lägenhet 51201

Beskrivning

Gemytligt boende nära vatten och natur

Denna trea är full av energieffektiva lösningar och härliga gemensamma ytor. Ni har egen balkong och bor i ett trivsamt och myllrande kvarter med småstadskänsla.

På er balkong på åtta kvadratmeter ser ni ut över innegården. Det härliga vardagsrummet är öppet och ljust och i ert duschrum har ni både tvättmaskin och torktumlare. Ni bor nära Mälaren och Sigtunas vackra skogspartier i idylliskt småstadskvarter.

Kök och vardagsrum

Kökets energieffektiva vitvaror förbrukar minimalt med energi, för ett hållbart och snällt kök. När ni lagar mat har ni bra arbetsytor och i vardagsrummet finns plats för soffan och hörnfåtöljen.

Balkong

Balkongen vetter mot grannskapets innegård med gröna planteringar och sittgrupper. Här får ni enkelt plats med fyra sittande när familjen är på besök.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot en lugn gränd. I båda rummet finner ni praktiska skjutdörrsgarderober och bra golvyta för sängen och bordet. Ett av rummet kan ni göra om till gästrum.

WC och tvätt

Duschrummet kan du göra om till badrum. Här finns helkaklade väggar och golvklinker som lyses upp av snygga spotlights. Tvättmaskinen och torktumlaren är utrustade med ovanliggande bänkskiva.

Hall och klädkammare

Er fina hall har skjutdörrsgarderob och vacker ekparkett.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten