Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Miljövänligt kök och sociala ytor

Familjens nya hem utmärks av de ekologiska lösningarna och de trivsamma gemensamma utrymmena i vardagsrum och på balkong.

När det är dags för bjudning finner ni ett öppet vardagsrum med plats för väl tilltaget matbord. Under sommarmånaderna har ni balkong med kvällssol till ert förfogande. Hemmets tre sovrum ligger längst in för avskildhet. Kvarteret bjuder på historiska sevärdheter och vacker natur.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har 30 kvadratmeter att ställa soffan och matbordet. De stora fönstren som vetter mot balkong och kvarter tar in vackert ljusinsläpp. Det klimatsmarta köket har goda arbetsytor för de gemensamma middagsförberedelserna, samt kyl och frys i full höjd för förvaring.

Balkong

Balkongen på elva kvadratmeter är den perfekta platsen för kvällssnacket. Här kan du dessutom odla tomatplantor och blommor då solchanserna under sommarhalvåret är stora.

Sovrum 1 och 3

De två mindre sovrummen är ytsmarta med bra förvaring i varsin garderob. Sovrum ett vetter mot lugn gränd och sovrum tre mot kvarteret.

Sovrum 2

Hemmets största sovrum har bra golvyta för dubbelsäng och arbetsbord. Du har 12 kvadratmeter att möblera på med fönster mot det trivsamma grannskapet.

WC och tvätt

Familjens nya hem har två toaletter. Det större toalettrummet har hörndusch och energieffektiv tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskinens arbetsyta lyses upp av stilrena spotlights och väggarna är smakfullt helkaklade.

Hall och klädkammare

I er inbjudande hall har ni spatiös garderobsvägg med skjutdörrar för hela familjens buffliga vinterjackor. Längre in i lägenheten finner ni ytsmart klädkammare med inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten