Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Klimatsmart hem med balkong i söderläge

I denna energieffektiva tvåa med balkong med morgonsol kan du hitta hem. Du har gott om öppna ytor och fönster som vetter mot lugnt och mysigt kvarter.

Från den öppna hallen slås du direkt av ljusinsläppet från vardagsrumsfönstren. Ditt klimatsmarta kök bjuder på bra arbetsytor där gourmanden kan experimentera. På balkongen på åtta kvadratmeter kan du hitta den nya favoritplatsen för morgonkaffet. Gretas glänta är en modern variant av småstadsidyllen med aktiviteter både vinter och sommar.

Vardagsrum/kök

I traktens svampskog kan du plocka kantareller och bjuda familjen på middag i ditt rymliga vardagsrum. Du tillagar enkelt svamparna i ditt trivsamma kök med energisnåla vitvaror som är snälla mot plånboken. Vardagsrummets integrerade planlösning ger utrymme för både matplats och soffhörna.

Balkong

Din balkong på åtta kvadratmeter vetter mot grannskapet och har plast för minst åtta sittande, med ytor kvar för blomkrukor och sittkuddar. Här har du morgonsol och snygg betongdesign.

Sovrum

I det välplanerade sovrummet kan du ställa dubbelsängen och arbetsbordet. Du har en skjutdörrsgarderob där du kan hänga upp dina nystrukna skjortor.

WC och tvätt

Duschrummet har stilren design med helkaklade väggar, klinker och spotlights. Du har både tvättmaskin och torktumlare som är utrustade med ovanliggande bänkskiva för avställning. För badentusiasten kan hörnduschen bytas mot badkar.

Hall och förvaring

I den öppna hallen finner du en garderob praktiskt placerad i hörnet. När gästerna kommer ser de in i hela lägenheten och den vackra ekparketten.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten