Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ditt rymliga hem med smarta förvaringslösningar

Här lever du i en spatiös tvåa med mycket förvaring och klimatsmarta lösningar. Du har Mälaren runt hörnet och kvarteret erbjuder många trevliga aktiviteter.

I din hall passerar du två rymliga skjutdörrsgarderober innan du når det klimatsmarta köket. Här förbereds middagen som du sedan kan servera i ditt öppna vardagsrum. Vid vackert väder passar husets innegård utmärkt som middagsplats. I trakten kan du plocka svamp i skogen eller ta dig till någon av de många badplatser som Mälaren erbjuder. Är du golfintresserad finner du Sveriges golfbane-tätaste område.

Vardagsrum/kök

Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum skapar avskildhet samtidigt som den möjliggör för ljusinsläpp och rymd. Samtliga av kökets stilrena vitvaror är energisnåla. I vardagsrummet kan du ha bjudning eller njuta av en hemmakväll i soffan.

Sovrum

Skjutdörrsgarderoben i ditt sovrum ger rymliga golvytor för sängen och arbetsbordet. Från ditt stora fönster har du utsikt över kvarteret.

WC och tvätt

I ditt duschrum möts du av klinkergolv och snyggt helkaklade väggar. Tvättmaskinen och torktumlaren till vänster har en praktisk arbetsbänk. Ditt duschrum kan göras om till badrum om du vill.

Hall och klädkammare

I din avlånga hall möts du av en spatiös skjutdörrsgarderob som sträcker sig över en hel vägg. Här får du plats med tjocka vinterkläder och gästernas ytterkläder.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten