Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1 Rum, 36 m², Lägenhet 51001

Beskrivning

Praktisk etta med sovalkov och goda förvaringsmöjligheter

Denna väldisponerade lägenhet är luftig och rymlig. Du finner klimatsmarta lösningar i kök och duschrum och trevliga ytor för umgänge och hemmakvällar.

Dina spatiösa fullhöjdsfönster ger ljus till det praktiska köket med vardagsrum. Köket är energisnålt och passar utmärkt för att tillaga en sensommarmåltid att avnjutas på innegården med grannarna. Kvarteret har allt som kännetecknar Sigtunas småstadsidyll och historik samtidigt som det är modernt och myllrande.

Vardagsrum/kök

Ditt svanenmärkta hem har energieffektiva vitvaror i det moderna och smakfulla köket. Den praktiska L-formen gör att du kan laga middag i lugn och ro medan vännerna väntar i soffan eller i sovalkoven. Vardagsrummet har stora fönster mot gränden för en lugn och rofylld plats.

Sovalkov

Skjutdörrsgarderoben i din sovalkov ger yta att placera både spatiös säng och nattygsbord i din mysiga lilla hörna. Här kan du finna en plats att slappna av vilken enkelt kan separeras med ett skynke för ytterligare avskildhet.

WC och tvätt

Ditt stilrena duschrum har bra golvutrymme och arbetsytor. Kombimaskinen med tvätt- och torktumlare gör tvättiden till en bagatell och de helkaklade väggarna och klinkergolvet ger snygg design.

Hall och förvaring

Den öppna hallen har skjutdörrsgarderob med plats för ytterkläderna, med linneskåp som möjligt tillval. I anslutning finner du även städskåp och multimediaskåp.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten