Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51001, 1 Rum, 36 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Praktisk etta med sovalkov och goda förvaringsmöjligheter

Denna väldisponerade lägenhet är luftig och rymlig. Du finner klimatsmarta lösningar i kök och duschrum och trevliga ytor för umgänge och hemmakvällar.

Dina spatiösa fullhöjdsfönster ger ljus till det praktiska köket med vardagsrum. Köket är energisnålt och passar utmärkt för att tillaga en sensommarmåltid att avnjutas på innegården med grannarna. Kvarteret har allt som kännetecknar Sigtunas småstadsidyll och historik samtidigt som det är modernt och myllrande.

Vardagsrum/kök

Ditt svanenmärkta hem har energieffektiva vitvaror i det moderna och smakfulla köket. Den praktiska L-formen gör att du kan laga middag i lugn och ro medan vännerna väntar i soffan eller i sovalkoven. Vardagsrummet har stora fönster mot gränden för en lugn och rofylld plats.

Sovalkov

Skjutdörrsgarderoben i din sovalkov ger yta att placera både spatiös säng och nattygsbord i din mysiga lilla hörna. Här kan du finna en plats att slappna av vilken enkelt kan separeras med ett skynke för ytterligare avskildhet.

WC och tvätt

Ditt stilrena duschrum har bra golvutrymme och arbetsytor. Kombimaskinen med tvätt- och torktumlare gör tvättiden till en bagatell och de helkaklade väggarna och klinkergolvet ger snygg design.

Hall och förvaring

Den öppna hallen har skjutdörrsgarderob med plats för ytterkläderna, med linneskåp som möjligt tillval. I anslutning finner du även städskåp och multimediaskåp.

Hemfakta

Bostad
51001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
1
Storlek
36 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass, Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten