Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 86 m², Lägenhet 41402

Beskrivning

Tjusig vindsvåning med terrass på 16 kvadratmeter

Denna charmiga lägenhet har härliga sociala ytor i vardagsrum och på den rymliga terrassen samt trivsamma sovrum för lugn och ro. Ni bor med Mälaren runt knuten i trivsamt och naturskönt kvarter.

Vackra snedtak och ljus planlösning gör det här till en lägenhet att trivas i. Terrassen har kvällssol och gott om plats för familjemiddagen. Här har ni goda förvaringsmöjligheter och klimatsmarta lösningar i kök och duschrum. Kvarteret bjuder på trevliga vintersportsaktiviteter och sommarens favoritbadplatser.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har ett fantastiskt rymligt fönster från vilket du ser ut över grannskapets innegård. På 24 kvadratmeter har ni plats för soffhörna och matbord och vid intresse kan du välja till hemtrevlig öppen spis. I det rymliga köket med energisnåla vitvaror förbereder du enkelt festmiddagen med vackert ljusinsläpp från hörnfönstret. Du har fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys för förvaring.

Terrass

På terrassen kan ni njuta av solnedgången en ljummen sensommarkväll. På rymliga 16 kvadratmeter har ni plats för långbordet. Den höga positionen ger gott om solchanser hela dagen.

Sovrum 1 och 2

I sovrum ett finns två praktiska garderober och vackert snedtak vid fönstret som vetter mot det folkliga torget. Snedtaket återfinns likväl i sovrum två, här har du dessutom en egen klädkammare och 16 lättmöblerade kvadratmeter.

WC och tvätt

I hemmets duschrum har ni er egen tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva. Hörnduschen kan badfantasten byta mot badkar. Designen är enkelt och stilren med helkaklade väggar och golvklinker.

Hall och klädkammare

Hallen är välkomnande med bra förvaring i skjutdörrsgarderoben med elcentral. Klädkammaren i sovrum två är på fyra kvadratmeter och har praktiska skjutdörrar och inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten