Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41402, 3 Rum, 86 m²

Tjusig vindsvåning med terrass på 16 kvadratmeter

Denna charmiga lägenhet har härliga sociala ytor i vardagsrum och på den rymliga terrassen samt trivsamma sovrum för lugn och ro. Ni bor med Mälaren runt knuten i trivsamt och naturskönt kvarter.

Vackra snedtak och ljus planlösning gör det här till en lägenhet att trivas i. Terrassen har kvällssol och gott om plats för familjemiddagen. Här har ni goda förvaringsmöjligheter och klimatsmarta lösningar i kök och duschrum. Kvarteret bjuder på trevliga vintersportsaktiviteter och sommarens favoritbadplatser.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har ett fantastiskt rymligt fönster från vilket du ser ut över grannskapets innegård. På 24 kvadratmeter har ni plats för soffhörna och matbord och vid intresse kan du välja till hemtrevlig öppen spis. I det rymliga köket med energisnåla vitvaror förbereder du enkelt festmiddagen med vackert ljusinsläpp från hörnfönstret. Du har fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys för förvaring.

Terrass

På terrassen kan ni njuta av solnedgången en ljummen sensommarkväll. På rymliga 16 kvadratmeter har ni plats för långbordet. Den höga positionen ger gott om solchanser hela dagen.

Sovrum 1 och 2

I sovrum ett finns två praktiska garderober och vackert snedtak vid fönstret som vetter mot det folkliga torget. Snedtaket återfinns likväl i sovrum två, här har du dessutom en egen klädkammare och 16 lättmöblerade kvadratmeter.

WC och tvätt

I hemmets duschrum har ni er egen tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva. Hörnduschen kan badfantasten byta mot badkar. Designen är enkelt och stilren med helkaklade väggar och golvklinker.

Hall och klädkammare

Hallen är välkomnande med bra förvaring i skjutdörrsgarderoben med elcentral. Klädkammaren i sovrum två är på fyra kvadratmeter och har praktiska skjutdörrar och inredning från Elfa.

Hemfakta

Bostad
41402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
3
Storlek
86 m²
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten