Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Vidsträckt utsikt på fjärde våningen

Din högt belägna balkong på 16 kvadratmeter har trivsam morgonsol och vardagsrummet är rymligt och ljust. Du bor på fjärde våningen, i folkligt och arkitektoniskt kvarter.

För familjebesöken kan maten förberedas i klimatsmart kök med rymliga arbetsytor där både små och stora kockar får plats. Från köket når ni balkongen med plats för långbord och vardagsrummet med plats för hörnsoffan. Kvarteret är naturskönt och historiskt med vidsträckta skogar, vackra vattenmiljöer och intressanta sevärdheter.

Kök och vardagsrum

Det ytsmarta köket har kyl och frys i full höjd, med gott om plats för matlådorna. Vitvarorna är energisnåla och smakfulla. Du tar dig enkelt ut till vardagsrummet när middagen ska serveras. Här finner du luftigt och ljust rum på 31 kvadratmeter med golvyta för mycket möblemang.

Balkong

Med en balkong på 16 kvadratmeter kan du odla dina egna kryddor och ställa fram den spatiösa solstolen. Här har ni sol från tidigt morgon till eftermiddagen och utsikten vetter mot det folkliga Silvertorget.

Sovrum 1 och 2

I sovrummen finner du lugn och ro. Här har ni sikt över grannskapet vacker ekparkett, med bra förvaringsmöjligheter i garderobsvägg och städskåp. I sovrum 2 har du golvyta för både säng och liten soffa.

Sovrum 3

Detta rum passar utmärkt som extrarum eller barnkammare. Sovrummet vetter likt balkongen mot torget och har praktisk skjutdörrsgarderob.

WC och tvätt

Lyxen att ha två toaletter på morgonen kan inte underskattas. Båda är smakfullt inredda med klinkergolv, det större har smakfullt helkaklade väggar. Det rymliga duschrummet har dessutom tvättmaskin och torktumlare med praktisk ovanliggande bänkskiva för att vika de rena kläderna.

Hall och förvaring

Den yteffektiva och luftiga hallen leder dig direkt in i lägenheten sociala rum. Du har spatiös skjutdörrsgarderob för familjens ytterkläder.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten