Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41301, 4 Rum, 96 m²

Vidsträckt utsikt på fjärde våningen

Din högt belägna balkong på 16 kvadratmeter har trivsam morgonsol och vardagsrummet är rymligt och ljust. Du bor på fjärde våningen, i folkligt och arkitektoniskt kvarter.

För familjebesöken kan maten förberedas i klimatsmart kök med rymliga arbetsytor där både små och stora kockar får plats. Från köket når ni balkongen med plats för långbord och vardagsrummet med plats för hörnsoffan. Kvarteret är naturskönt och historiskt med vidsträckta skogar, vackra vattenmiljöer och intressanta sevärdheter.

Kök och vardagsrum

Det ytsmarta köket har kyl och frys i full höjd, med gott om plats för matlådorna. Vitvarorna är energisnåla och smakfulla. Du tar dig enkelt ut till vardagsrummet när middagen ska serveras. Här finner du luftigt och ljust rum på 31 kvadratmeter med golvyta för mycket möblemang.

Balkong

Med en balkong på 16 kvadratmeter kan du odla dina egna kryddor och ställa fram den spatiösa solstolen. Här har ni sol från tidigt morgon till eftermiddagen och utsikten vetter mot det folkliga Silvertorget.

Sovrum 1 och 2

I sovrummen finner du lugn och ro. Här har ni sikt över grannskapet vacker ekparkett, med bra förvaringsmöjligheter i garderobsvägg och städskåp. I sovrum 2 har du golvyta för både säng och liten soffa.

Sovrum 3

Detta rum passar utmärkt som extrarum eller barnkammare. Sovrummet vetter likt balkongen mot torget och har praktisk skjutdörrsgarderob.

WC och tvätt

Lyxen att ha två toaletter på morgonen kan inte underskattas. Båda är smakfullt inredda med klinkergolv, det större har smakfullt helkaklade väggar. Det rymliga duschrummet har dessutom tvättmaskin och torktumlare med praktisk ovanliggande bänkskiva för att vika de rena kläderna.

Hall och förvaring

Den yteffektiva och luftiga hallen leder dig direkt in i lägenheten sociala rum. Du har spatiös skjutdörrsgarderob för familjens ytterkläder.

Hemfakta

Bostad
41301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten