Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 81 m², Lägenhet 41203

Beskrivning

Den rymliga balkongen med morgonsol

Njut av morgonkaffet från er rymliga balkong eller bjud på middag i ert rymliga vardagsrum. Här bor ni i charmiga Gretas Glänta, med närhet till vacker natur och bra förbindelser till stadspulsen.

I er nya trea har ni härliga sociala ytor i vardagsrum och på balkongen. När du vill dra dig undan har ni två sovrum som vetter mot den grönskande innegården. Här har ni praktiska förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober och energisnåla vitvaror. Kvarteret är folkligt och naturskönt.

Vardagsrum och kök

Här tar ni er runt med enkelhet mellan kökets arbetsytor och det rymliga vardagsrummet. Kökets klimatsmarta vitvaror är stilrena och energieffektiva och i fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys förvarar ni resterna från middagen. Vardagsrummet har plats för både soffan och favoritfåtöljen.

Balkong

Balkongen når ni från vardagsrummet. Ni har åtta kvadratmeter till er förfogande, för utebordet eller växtodlingen. Utsikten över Silvertorget är en perfekt bakgrund för familjemiddagen.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två sovrum ligger något avsides från de sociala ytorna i vardagsrum och kök vilket ger lugna och trivsamma rum. Fönstren vetter mot innegårdens planteringar. Sovrum ett har väl tilltagen garderobsvägg där du kan hänga upp de nystrukna skjortorna och i sovrum två finns ytsmart garderob. Båda har plats för dubbelsängen.

WC och tvätt

Helkaklat duschrum med snygg golvklinker och spotlights. Med egen tvättmaskin och torktumlare blir tvättiden snabbt avklarad. Hörnduschen kan ni byta mot badkar.

Hall och klädkammare

Er inbjudande hall har ekparkett och skjutdörrsgarderob med plats för ytterkläderna. För ytterligare förvaring finns väggutrymme för kapphyllan och yteffektiv klädkammare med inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten