Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 54 m², Lägenhet 41202

Beskrivning

Rymlig och ljus tvåa med balkong

Det spatiösa fönstret i ditt nya vardagsrum vetter ut mot balkongen och tar in gott om ljus. Här finner du öppna ytor och klimatsmarta lösningar.

Från din nya balkong ser du ut över grannskapets lummiga innegård. Denna tvåa har ett rymligt vardagsrum med angränsande kök som passar utmärkt för middagsbjudningar för familjen. Med de energisnåla vitvarorna i din svanenmärkta lägenhet kan du laga mat med gott samvete. Här bor du med Mälaren runt hörnet i ett folkligt och trivsamt kvarter.

Vardagsrum/kök

Den integrerade planlösningen i kök och vardagsrum skapar gott om öppna ytor för middagsförberedelserna i ditt klimatsmarta kök. Vid den fristående väggen finner du spatiös arbetsbänk. Ditt vardagsrum har ett väl tilltaget fönster som vetter mot innegården och gott om golvyta för både matbordet och soffan.

Balkong

Din balkong på åtta kvadratmeter har gott om plats för fyra sittande. Här kan du betrakta innegårdens vackra planteringar i lugn och ro.

Sovrum

Ditt ytsmarta sovrum har praktisk skjutdörrsgarderob och utsikt över innegården. Med plats för stor dubbelsäng kan detta bli nya favoritplatsen för morgontidningen.

WC och tvätt

Ditt helkaklade duschrum har golvklinker och tvättmaskin samt torktumlare. Här finner du praktisk arbetsbänk och snygg design.

Hall och förvaring

När familjen är på besök möts de av en öppen hall med garderob och plats för kapphyllan.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten