Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41103, 3 Rum, 81 m²

Bra förvaring och uterum i två väderstreck

Inflyttningsklar trea med både en stor balkong och en uteplats på 14 kvadratmeter. Lägenheten har gott om förvaringslösningar och energisnåla vitvaror.

Från hallen kliver ni direkt in i det rymliga vardagsrummet. När det är för kallt för att ha middagen på er rymliga uteplats är vardagsrummet den perfekta platsen för familjemiddagen eller hemmakvällen. Ni bor i charmig småstadsidyll med Mälaren badplatser och naturområden runt hörnet.

Kök och vardagsrum

Ni når ert klimatsmarta kök direkt från hallen. Här finns smakfull inredning med praktiska bänkskivor och fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys. När ni förbereder bjudningen tar ni er runt med lätthet. Vardagsrummet på 25 kvadratmeter har fönster mot torget och bra ytor för hörnsoffa och middagsbord.

Balkong och uteplats

Balkongen på åtta kvadratmeter vetter mot Silvertorgets växtlighet och caféer. Här har ni morgonsol och gott om ljus. Uteplatsen ligger på den lummiga innegården och har 14 lättmöblerade kvadratmeter för både utemöbler och blomkrukor.

Sovrum 1 och 2

I anslutning till uteplatsen ligger sovrum två. Här har du din egen garderobsvägg med skjutdörrar som ger golvyta för den rymliga dubbelsängen. Sovrum ett ligger vägg i vägg och har praktisk garderob och plats för skrivbordet eller extrasängen.

WC och tvätt

Duschrummet är vackert designat med helkaklade väggar och golvklinker. Ni har bra belysning i inbyggda spotlights och egen tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva. Hörnduschen kan ni byta mot badkar.

Hall och klädkammare

Den inbjudande hallen har skjutdörrsgarderob och vacker ekparkett. Ni har bra förvaringslösningar från Elfa i er klädkammare som ligger precis runt hörnet.

Hemfakta

Bostad
41103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
3
Storlek
81 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass, Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten