Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bra förvaring och uterum i två väderstreck

Inflyttningsklar trea med både en stor balkong och en uteplats på 14 kvadratmeter. Lägenheten har gott om förvaringslösningar och energisnåla vitvaror.

Från hallen kliver ni direkt in i det rymliga vardagsrummet. När det är för kallt för att ha middagen på er rymliga uteplats är vardagsrummet den perfekta platsen för familjemiddagen eller hemmakvällen. Ni bor i charmig småstadsidyll med Mälaren badplatser och naturområden runt hörnet.

Kök och vardagsrum

Ni når ert klimatsmarta kök direkt från hallen. Här finns smakfull inredning med praktiska bänkskivor och fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys. När ni förbereder bjudningen tar ni er runt med lätthet. Vardagsrummet på 25 kvadratmeter har fönster mot torget och bra ytor för hörnsoffa och middagsbord.

Balkong och uteplats

Balkongen på åtta kvadratmeter vetter mot Silvertorgets växtlighet och caféer. Här har ni morgonsol och gott om ljus. Uteplatsen ligger på den lummiga innegården och har 14 lättmöblerade kvadratmeter för både utemöbler och blomkrukor.

Sovrum 1 och 2

I anslutning till uteplatsen ligger sovrum två. Här har du din egen garderobsvägg med skjutdörrar som ger golvyta för den rymliga dubbelsängen. Sovrum ett ligger vägg i vägg och har praktisk garderob och plats för skrivbordet eller extrasängen.

WC och tvätt

Duschrummet är vackert designat med helkaklade väggar och golvklinker. Ni har bra belysning i inbyggda spotlights och egen tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva. Hörnduschen kan ni byta mot badkar.

Hall och klädkammare

Den inbjudande hallen har skjutdörrsgarderob och vacker ekparkett. Ni har bra förvaringslösningar från Elfa i er klädkammare som ligger precis runt hörnet.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten