Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41102, 2 Rum, 50 m²

Pricka in eftermiddagssolen på din rymliga uteplats

I din spatiösa tvåa finner du en uteplats på 20 kvadratmeter, perfekt för kräftskivan eller morgonkaffet. Inomhus har du öppna ytor och goda förvaringsmöjligheter i svanenmärkt hem.

Din hall är öppen och leder in till den integrerade planlösningen i kök och vardagsrum. Här finns gott om sociala ytor för middagar och filmkvällar, både inomhus och utomhus på din nya uteplats. I kvarteret Gretas Glänta finns motionsspår och en mängd badplatser. På vinter kan du åka skridskor på Mälaren eller längdskidor i natursköna Sigtuna.

Vardagsrum/kök

Ditt klimatsmarta kök har energieffektiva vitvaror och rymliga arbetsytor för när familjen är på besök. Allt med smakfull design och snygga, inbyggda spotlights. I vardagsrummet finns två väl tilltagna fönster som vetter mot uteplatsen. Här finns plats för hörnsoffa att kura ner sig i en kulen vinternatt, med gott om golvyta över för matplats.

Uteplats

När vädret tillåter kan du äta middag med goda vänner på din stora uteplats på 20 kvadratmeter. Du ser ut över innegården men ligger i skydd av det angränsande grannhuset vilket tillåter både ensamhet och umgänge beroende på humör.

Sovrum

I det yteffektiva sovrummet finner du en garderobsvägg med skjutdörr, med plats för alla prylar och klädesplagg. Skjutdörrarna ger golvyta för dubbelsäng och ett mindre skrivbord.

WC och tvätt

Ditt smakfulla duschrum är helkaklat med klinker. För badentusiasten finns möjligheten att välja badkar istället för hörndusch. Här en enklare vardags finns här både tvättmaskin och torktumlare, både med ovanliggande bänkskiva.

Hall och förvaring

Din öppna hall har skjutdörrsgarderob och multimediaskåp, med väggyta för kapphyllan. Härifrån når du ljusinsläppet från kök och vardagsrum

Hemfakta

Bostad
41102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Terrass, Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten