Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Pricka in eftermiddagssolen på din rymliga uteplats

I din spatiösa tvåa finner du en uteplats på 20 kvadratmeter, perfekt för kräftskivan eller morgonkaffet. Inomhus har du öppna ytor och goda förvaringsmöjligheter i svanenmärkt hem.

Din hall är öppen och leder in till den integrerade planlösningen i kök och vardagsrum. Här finns gott om sociala ytor för middagar och filmkvällar, både inomhus och utomhus på din nya uteplats. I kvarteret Gretas Glänta finns motionsspår och en mängd badplatser. På vinter kan du åka skridskor på Mälaren eller längdskidor i natursköna Sigtuna.

Vardagsrum/kök

Ditt klimatsmarta kök har energieffektiva vitvaror och rymliga arbetsytor för när familjen är på besök. Allt med smakfull design och snygga, inbyggda spotlights. I vardagsrummet finns två väl tilltagna fönster som vetter mot uteplatsen. Här finns plats för hörnsoffa att kura ner sig i en kulen vinternatt, med gott om golvyta över för matplats.

Uteplats

När vädret tillåter kan du äta middag med goda vänner på din stora uteplats på 20 kvadratmeter. Du ser ut över innegården men ligger i skydd av det angränsande grannhuset vilket tillåter både ensamhet och umgänge beroende på humör.

Sovrum

I det yteffektiva sovrummet finner du en garderobsvägg med skjutdörr, med plats för alla prylar och klädesplagg. Skjutdörrarna ger golvyta för dubbelsäng och ett mindre skrivbord.

WC och tvätt

Ditt smakfulla duschrum är helkaklat med klinker. För badentusiasten finns möjligheten att välja badkar istället för hörndusch. Här en enklare vardags finns här både tvättmaskin och torktumlare, både med ovanliggande bänkskiva.

Hall och förvaring

Din öppna hall har skjutdörrsgarderob och multimediaskåp, med väggyta för kapphyllan. Härifrån når du ljusinsläppet från kök och vardagsrum

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten