Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 80 m², Lägenhet 41101

Beskrivning

Hemmet med gavelläge och två uterum

Familjens nya trea har ett sovrum med egen uteplats och en rymlig familjebalkong som vetter mot folkligt torg. Lägenheten är välplanerad och svanenmärkt.

Ni lever med vacker natur runt hörnet i ett charmigt småstadskvarter. Lägenheten bjuder på rymliga sociala ytor i vardagsrum och uterum och i sovrummet har ni bra förvaring. Det smakfulla köket har uteslutande klimatsmarta lösningar.

Kök och vardagsrum

Kökets energisnåla vitvaror har rymliga arbetsytor för middagsförberedelserna med familjen samt spatiös fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys för förvaring av matresterna. Ert vardagsrum har 31 lättmöblerade kvadratmeter att ställa soffa och matbord. Härifrån når ni även balkongen.

Balkong och uteplats

På hela 16 kvadratmeter kan ni duka upp långbordet och bjuda på brunch på er balkong i österläge. Uteplatsen finner ni i anslutning till sovrum två. Här ligger ni i skydd av grannskapet samtidigt som ni har bra uppsikt över innegårdens planteringar och sittgrupper.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett ligger vid vardagsrummet och har utsikt över torget, med praktisk garderob. Sovrum två har egen utgång till uteplatsen och garderobsvägg med gott om plats för både finkläder och vinterjackor.

WC och tvätt

I anslutning till sovrum två finner ni familjens helkaklade duschrum med golvklinker och inbyggdna spotlights. Ni har er egen tvättmaskin och torktumlare med snygg bänkskiva där du enkelt viker de nytvättade kläderna. Hörnduschen kan ni byta mot badkar.

Hall och förvaring

Det första ni möts av i ert nya hem är en välkomnande hall med ekparkett och snygg skjutdörrsgarderob. Här ser ni ut över vardagsrum och kök.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten