Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41101, 3 Rum, 80 m²

Hemmet med gavelläge och två uterum

Familjens nya trea har ett sovrum med egen uteplats och en rymlig familjebalkong som vetter mot folkligt torg. Lägenheten är välplanerad och svanenmärkt.

Ni lever med vacker natur runt hörnet i ett charmigt småstadskvarter. Lägenheten bjuder på rymliga sociala ytor i vardagsrum och uterum och i sovrummet har ni bra förvaring. Det smakfulla köket har uteslutande klimatsmarta lösningar.

Kök och vardagsrum

Kökets energisnåla vitvaror har rymliga arbetsytor för middagsförberedelserna med familjen samt spatiös fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys för förvaring av matresterna. Ert vardagsrum har 31 lättmöblerade kvadratmeter att ställa soffa och matbord. Härifrån når ni även balkongen.

Balkong och uteplats

På hela 16 kvadratmeter kan ni duka upp långbordet och bjuda på brunch på er balkong i österläge. Uteplatsen finner ni i anslutning till sovrum två. Här ligger ni i skydd av grannskapet samtidigt som ni har bra uppsikt över innegårdens planteringar och sittgrupper.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett ligger vid vardagsrummet och har utsikt över torget, med praktisk garderob. Sovrum två har egen utgång till uteplatsen och garderobsvägg med gott om plats för både finkläder och vinterjackor.

WC och tvätt

I anslutning till sovrum två finner ni familjens helkaklade duschrum med golvklinker och inbyggdna spotlights. Ni har er egen tvättmaskin och torktumlare med snygg bänkskiva där du enkelt viker de nytvättade kläderna. Hörnduschen kan ni byta mot badkar.

Hall och förvaring

Det första ni möts av i ert nya hem är en välkomnande hall med ekparkett och snygg skjutdörrsgarderob. Här ser ni ut över vardagsrum och kök.

Hemfakta

Bostad
41101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
3
Storlek
80 m²
Här finns
Terrass, Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten