Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Vindsvåning med rymlig terrass i kvällssolen

I familjens nya trea finner ni rymliga sociala ytor inne och ute, med två trivsamma sovrum för avskildhet. Här bor ni i ett folkligt kvarter med småstadscharm och goda förbindelser.

Denna charmiga lägenhet utmärks av sina snedtak och ljusa planlösning. Det finns goda förvaringsmöjligheter och klimatsmarta lösningar i kök och duschrum. Terrassen på 16 kvadratmeter är den perfekta platsen för en sensommarmiddag med familjen. Du bor nära Mälarens vackra badplatser och Sigtunas vidsträckta svampskogar.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet finner ni fantastiskt spatiöst fönster med utsikt över den lummiga innegården. Ni har goda ytor för soffhörna och ett väl tilltaget matbord. Kökets energisnåla vitvaror är snälla mot både plånbok och klimat. Här kan ni med enkelhet förbereda middagen, med ljusinsläpp från hörnfönstret och rymliga arbetsytor.

Terrass

På terrassen kan ni njuta av hur kvällssolen går ned över kvarteret, med eller utan sällskap. På rymliga 16 kvadratmeter kan ni placera både blomkrukor och solstolar. Den höga positionen ger gott om solchanser hela dagen.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot det folkliga torget. I sovrum ett finner ni två garderober och vackert snedtak. Snedtaket återfinns likväl i sovrum två, här har du dessutom en egen klädkammare.

WC och tvätt

Vägg i vägg med klädkammaren ligger hemmets duschrum. Här har ni praktisk tvättmaskin och torktumlare med bra ytor ovanför, för att du ska kunna vika tvätten på enklast sätt. Hörnduschen byter ni mot badkar om ni älskar ett långbad efter en dag i skogen.

Hall och klädkammare

Hallen är välkomnande med bra förvaring i skjutdörrsgarderoben med elcentral. Klädkammaren i sovrum två är på fyra kvadratmeter och har praktiska skjutdörrar och inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten