Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 78 m², Lägenhet 31401

Beskrivning

Vindsvåning med morgonsol på terrassen

Här bor du högst upp i huset i en ljus trea med spännande arkitektur. Du har gott om förvaringsmöjligheter och rymlig terrass för morgonkaffet.

Från din hall kommer du direkt in i det klimatsmarta köket med spatiöst hörnfönster. Vidare in i lägenheten finner du ditt stora vardagsrum med utgång till den smakfulla terrassen med trädäck. Du kan bjuda över familjen på brunch med utsikt över kvarterstorget. Du lever med Mälaren runt hörnet och vacker natur för joggingrundan.

Vardagsrum och kök

Ditt ekologiska kök har energisnåla vitvaror och fullhöjdsfrys och fullhöjdskyl för matresterna. Du har plats för spatiöst matbord vilket tar in gott om ljus från det vackra hörnfönstret. I vardagsrummet på 22 kvadratmeter finner du goda ytor för soffhörnan, med möjlighet att välja till trivsam öppen spis. De charmiga snedtaket ger en trivsam plats för hemmakvällen.

Terrass

Från vardagsrummet når du lägenhetens terrass å 14 kvadratmeter. När familjen är på besök dukar du enkelt upp långbordet och tillsammans kan ni njuta av utsikten över kvarteret. Österläget ger solchanser från tidigt morgon till sen eftermiddag.

Sovrum 1 och 2

Det största sovrummet på 18 kvadratmeter har praktisk garderobsvägg med goda förvaringsmöjligheter. Här har du gott om plats för dubbelsängen, och skrivbordet kan du ställa vid fönstret med snedtak. Det mindre sovrummet har spännande planlösning med sned vägg. Du kan göra om det till kontor eller barnrum.

WC och tvätt

Ditt nya duschrum har både tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskivan ovanför. Rummet är smakfullt designat med helkaklade väggar och golvklinker. Du kan välja hörndusch eller badkar.

Hall och förvaring

Din hall är öppen och välkomnande med praktisk skjutdörr för förvaring av ytterkläderna.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten