Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Egen balkong högt upp i huset

Din nya tvåa präglas av spännande arkitektur och öppna och ljusa ytor. Du bor högt upp i huset med en balkong i västerläge, där du kan njuta av kvällssolen med espresson i handen.

Här möts du av luftiga ytor och vackert ljus direkt när du kliver in. Den fristående väggen mellan kök och vardagsrum skapar rymd och avskildhet. Balkongen vetter mot den vackra innegården och har god uppsikt över när nästa grillkväll i grannskapet planeras. När du inte njuter av ditt nya hem kan du traska ut och vandra i någon av de många naturvägar som finns, vilka blir skidspår på vintern.

Vardagsrum/kök

Den integrerade planlösningen i kök och vardagsrum gör att du enkelt kan ta dig mellan matbordet och arbetsytorna i köket när du fixar middagen. De energieffektiva vitvarorna är smakfullt designade och i den fristående väggen finns ett högskåp för förvaring. Vardagsrummets stora fönster ger utsikt från matbordet eller soffan.

Balkong

På din balkong i västerläge fångar du kvällens sista solstrålar perfekt. Här har du sju lättmöblerade kvadratmeter där du får plats med utemöbler och blomkrukor.

Sovrum

Ditt sovrum vetter mot den lummiga innegården och har golvyta för dubbelsäng eller enkelsäng med skrivbord. Här finner du även en praktisk skjutdörrsgarderob, med möjlighet att välja till linneskåp.

WC och tvätt

Duschrummet har tvättmaskin och torktumlare utrustade med en ovanliggande bänkskiva för vikning av tvätt och avställning. Designen är stilren och modern med helkaklade väggar och golvklinker.

Hall och förvaring

Den vackra planlösningen gör att du direkt möts av generöst ljusinsläpp och bra sikt när du kommer in från hallen. Här finner du garderob och utrymme för kapphyllan.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten