Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31301, 2 Rum, 66 m²

Njut av soluppgången från din rymliga balkong

Högt upp på fjärde våningen finner du ett öppet och ljust hem. Med en balkong på elva kvadratmeter och utsikt över det myllrande torget är det svårt att inte trivas i denna rymliga tvåa.

I ditt nya hem har du sociala ytor i både vardagsrum och på balkongen. Det klimatsmarta köket gör matlagningen till en fröjd med vackert ljusinsläpp och praktiska arbetsytor. Du lever med Mälaren på gångavstånd i ett naturskönt och folkligt kvarter fyllt av spännande arkitektur.

Vardagsrum och kök

Det V-formade köket får vackert ljusinsläpp från fönstret som lyser upp de praktiska bänkskivorna och gör matlagningen enkel och trivsam. De moderna vitvarorna är energisnåla. I ditt vardagsrum har du 26 kvadratmeter att möblera med både soffhörn och det spatiösa middagsbordet. Här når du även din balkong.

Balkong

Högt belägen i huset har du bra vy från din balkong på elva kvadratmeter. Du ser ut över kvarterstorget och det trivsamma österläget ger bra solchanser från tidig morgon.

Sovrum

Sovrummet är en plats för lugn och eftertanke. Fönstret vetter mot den rofyllda innegården och rummet är beläget längst in i lägenheten för att du ska ha en plats att dra dig undan. Garderobsväggen med skjutdörr ger golvyta för både dubbelsäng och bord.

WC och tvätt

Ditt nya duschrum ligger utanför sovrummet. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, båda med praktisk ovanliggande bänkskiva. Rummet är smakfullt och modernt med helkaklade väggar och golvklinker.

Hall och klädkammare

Den praktiska V-formen i din hall ger dig bra uppsikt över ditt nya hem så fort du kliver innanför dörren. Till höger har du en skjutdörrsgarderob för förvaring av vinterkläderna.

Hemfakta

Bostad
31301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
2
Storlek
66 m²
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten