Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av soluppgången från din rymliga balkong

Högt upp på fjärde våningen finner du ett öppet och ljust hem. Med en balkong på elva kvadratmeter och utsikt över det myllrande torget är det svårt att inte trivas i denna rymliga tvåa.

I ditt nya hem har du sociala ytor i både vardagsrum och på balkongen. Det klimatsmarta köket gör matlagningen till en fröjd med vackert ljusinsläpp och praktiska arbetsytor. Du lever med Mälaren på gångavstånd i ett naturskönt och folkligt kvarter fyllt av spännande arkitektur.

Vardagsrum och kök

Det V-formade köket får vackert ljusinsläpp från fönstret som lyser upp de praktiska bänkskivorna och gör matlagningen enkel och trivsam. De moderna vitvarorna är energisnåla. I ditt vardagsrum har du 26 kvadratmeter att möblera med både soffhörn och det spatiösa middagsbordet. Här når du även din balkong.

Balkong

Högt belägen i huset har du bra vy från din balkong på elva kvadratmeter. Du ser ut över kvarterstorget och det trivsamma österläget ger bra solchanser från tidig morgon.

Sovrum

Sovrummet är en plats för lugn och eftertanke. Fönstret vetter mot den rofyllda innegården och rummet är beläget längst in i lägenheten för att du ska ha en plats att dra dig undan. Garderobsväggen med skjutdörr ger golvyta för både dubbelsäng och bord.

WC och tvätt

Ditt nya duschrum ligger utanför sovrummet. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, båda med praktisk ovanliggande bänkskiva. Rummet är smakfullt och modernt med helkaklade väggar och golvklinker.

Hall och klädkammare

Den praktiska V-formen i din hall ger dig bra uppsikt över ditt nya hem så fort du kliver innanför dörren. Till höger har du en skjutdörrsgarderob för förvaring av vinterkläderna.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten