Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong mot myllrande torg

Inflyttningsklar trea med rymlig balkong. Njut av solen när den går upp över kvarteret medan ni tar ert morgonkaffe. Ni bor nära storslagen natur och trivsamma caféer i modernt och charmigt småstadskvarter.

Här bor du nära natur och folkliv. När du vill dra dig undan finns två sovrum som vetter mot innegården. För de stora bjudningarna finns vardagsrum och balkong till ert förfogande, maten lagar du i det klimatsmarta köket. Här har ni praktiska förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober.

Vardagsrum och kök

Du tar dig med enkelhet runt mellan kökets arbetsytor och det rymliga vardagsrummet. Kökets klimatsmarta vitvaror är stilrena och energisnåla och i vardagsrummet har du plats för både soffan och middagsbordet.

Balkong

Från vardagsrummet når du din nya balkong på åtta kvadratmeter. Utsikten över Silvertorget är en perfekt bakgrund för familjemiddagen.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger något avsides från de sociala ytorna i vardagsrum och kök för avskildhet och lugnt. Ni ser ut över den lummiga innegården. Sovrum ett har spatiös garderobsvägg och sovrum två har ytsmart garderob, båda med skjutdörrar. Här kan barnfamiljen enkelt få plats. Eller så gör ni om det ena sovrummet till arbetsrum.

WC och tvätt

Rakt in från hallen finner ni ert helkaklade duschrum. Det snygga klinkergolvet lyses upp av inbyggda spotlights och direkt till höger har ni tvättmaskin och torktumlare med praktisk ovanliggande bänkskiva.

Hall och klädkammare

Er välkomnande hall har ekparkett och praktisk skjutdörrsgarderob med plats för ytterkläderna. För ytterligare förvaring finns väggutrymme för kapphyllan och yteffektiv klädkammare med inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten