Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 81 m², Lägenhet 31102

Beskrivning

Med balkong i morgonsol och uteplats mot innegården

Här har ni två uterum att njuta av. I er nya trea finner ni ett öppet vardagsrum och klimatsmat kök, med naturupplevelser och folkliv runt knuten.

Här bor ni nära svampskogar och vackra vattenmiljöer. På er uteplats på 14 kvadratmeter kan ni duka upp långbord och bjuda familjen på middag och på balkongen i österläge passar morgonkaffet utmärkt. När hösten gör sig påmind flyttar du enkelt in till det rymliga vardagsrummet.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet på 25 kvadratmeter har bra ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Här får du plats med hörnsoffan och älsklingsfåtöljen. Köket ligger i anslutning och är smart planerad med bra förvaring. Här har du energismarta vitvaror och utrymme för matresterna i fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys.

Balkong och uteplats

Balkongen vetter mot kvarterets charmiga torg med vacker arkitektur. Du har åtta kvadratmeter att möblera precis efter din smak. Uteplatsen vetter mot den grönskande innegården och är på 14 kvadratmeter. Här prickar du in eftermiddagssolen perfekt.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett och två vetter mot uteplatsen och innegården. Från sovrum ett har du egen utgång till uteplatsen och praktisk garderobsvägg med plats för finskjortorna och vinterkläderna. Sovrum två har en mindre skjutdörrsgarderob och passar utmärkt som arbetsrum eller sängkammare.

WC och tvätt

I ert nya duschrum finner ni tvättmaskin och torktumlare. Det smakfulla rummet har helkaklade väggar och klinkergolv samt praktiska bänkskivor så du enkelt kan sortera hygienartiklarna.

Hall och klädkammare

Den inbjudande hallen har skjutdörrsgarderob och städskåp.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten