Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Spännande arkitektur och många platser för umgänge

I grannskapet eller i något av era rymliga uterum kan ni umgås med nära och kära. Planlösningen är praktisk och intressant med sneda vinklar och bra förvaring.

Från den rymliga hallen kommer ni in till klimatsmart kök och rymligt vardagsrum med utsikt över myllrande torg. Ni har både balkong och spatiös uteplats, med tre sovrum mot innegården för lugn och ro. Här lever ni i ett folkligt kvarter med skogspartier och badplatser runt hörnet. På vintern finns vintersportsaktiviteterna.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet kan ni kura ner er i spatiös soffa och läsa morgontidningen. När vädret tillåter kilar du enkelt ut till balkongen från balkongdörren som ger ljus och rymd till vardagsrummet. Kökets vitvaror är energieffektiva med god arbetsyta för hackandet. Matresterna lägger ni i kyl eller frys, båda i full höjd.

Balkong och uteplats

Balkongen har morgonsol och passar utmärkt som frukostplats. På 11 kvadratmeter får ni plats med både bord och stolar. Uteplatsen ligger på innegården, här har ni 16 lättmöblerade kvadratmeter till ert förfogande.

Sovrum 1

Det största sovrummet har lyxig garderobsvägg med plats för finklänningarna. Vill ni njuta av innegården innan familjen har vaknat kilar ni enkelt ut till uteplatsen genom er egen utgång.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två och tre har båda en praktiska garderob och utsikt över innegården. Sovrum tre har en sned vägg vilket möjliggör ljuset från gården att nå långt in.

WC och tvätt

Familjens nya hem har två toaletter med praktiskt klinkergolv. Vardagsbestyren förenklas av det större rummets tvättmaskin och torktumlare. Hörnduschen kan bytas mot badkar.

Hall och klädkammare

Den rymliga och öppna hallen leder in till lägenhetens alla hörn. Ni har garderob för förvaring och väggutrymme för kapphyllan.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten