Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad vindsvåning i gavelläge

Terrassen med morgonsol har utsikt över torget och passar utmärkt som frukostplats. Här bor ni i en ljus och klimatsmart lägenhet med bra förvaringslösningar.

Det stora fönstret i vardagsrummet och hörnfönstret i köket ger ljus till era sociala ytor. Ert rymligaste sovrum har egen klädkammare och i era mindre finner du flertalet garderober. Ni bor i ett modernt och trivsamt kvarter med närhet till Mälarens vattenmiljöer och Sigtunas skogspartier.

Kök och vardagsrum

Otroligt trivsamt kök med goda arbetsytor där du och dina vänner får plats för att förbereda middagen, med utsikt över det folkliga torget. I det rymliga vardagsrummet har ni möjlighet att välja till öppen spis. På 29 kvadratmeter har ni plats för soffgruppen och fåtöljen.

Terrass

På er nya terrass på 18 kvadratmeter har ni en smal slinga som passar utmärkt för växtodlingen. Det snygga trädäcket ger trivsam och hemkär känsla till sommarens nya favoritplats.

Sovrum 1 och 2

Här har ni tre garderober i varje sovrum samt trivsamt snedtak. Från sovrum ett har du enkelt tillgång till gästtoaletten vilket gör att det passar utmärkt som extrarum.

Sovrum 3

Familjens största sovrum har egen klädkammare och 20 rymliga kvadratmeter att möblera fritt på. Fönstren vetter mot innegården.

WC och tvätt

Era två toaletter förhindrar trängsel på morgonen. I det större rummet har ni vackert helkaklade väggar och er egen tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk för tvättsorteringen. Båda med lättstädat klinkergolv.

Hall och förvaring

Mysig hall med skjutdörrsgarderob som leder in till vardagsrummet.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten