Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21402, 4 Rum, 112 m²

1 planerad visning

Välplanerad vindsvåning i gavelläge

Terrassen med morgonsol har utsikt över torget och passar utmärkt som frukostplats. Här bor ni i en ljus och klimatsmart lägenhet med bra förvaringslösningar.

Det stora fönstret i vardagsrummet och hörnfönstret i köket ger ljus till era sociala ytor. Ert rymligaste sovrum har egen klädkammare och i era mindre finner du flertalet garderober. Ni bor i ett modernt och trivsamt kvarter med närhet till Mälarens vattenmiljöer och Sigtunas skogspartier.

Kök och vardagsrum

Otroligt trivsamt kök med goda arbetsytor där du och dina vänner får plats för att förbereda middagen, med utsikt över det folkliga torget. I det rymliga vardagsrummet har ni möjlighet att välja till öppen spis. På 29 kvadratmeter har ni plats för soffgruppen och fåtöljen.

Terrass

På er nya terrass på 18 kvadratmeter har ni en smal slinga som passar utmärkt för växtodlingen. Det snygga trädäcket ger trivsam och hemkär känsla till sommarens nya favoritplats.

Sovrum 1 och 2

Här har ni tre garderober i varje sovrum samt trivsamt snedtak. Från sovrum ett har du enkelt tillgång till gästtoaletten vilket gör att det passar utmärkt som extrarum.

Sovrum 3

Familjens största sovrum har egen klädkammare och 20 rymliga kvadratmeter att möblera fritt på. Fönstren vetter mot innegården.

WC och tvätt

Era två toaletter förhindrar trängsel på morgonen. I det större rummet har ni vackert helkaklade väggar och er egen tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk för tvättsorteringen. Båda med lättstädat klinkergolv.

Hall och förvaring

Mysig hall med skjutdörrsgarderob som leder in till vardagsrummet.

Hemfakta

Bostad
21402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
4
Storlek
112 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten