Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21401, 3 Rum, 86 m²

Njut av terrassen med kvällssol i trivsam vindslägenhet

I familjens nya trea har ni vackert ljusinsläpp och egen terrass som vetter mot innegårdens grönskande planteringar. Den charmiga vindsvåningen är modern och svanenmärkt med spatiöst kök.

I ert stora kök förbereds middagen med enkelhet. Er rymliga terrass är det perfekta stället för ett glas vin i kvällssolen och i vardagsrummet, med öppen spis som tillval, har ni platsen för hemmakvällen. Ni finner bra förvaringsmöjligheter i de flesta rummen och i kvarteret har ni en mängd aktiviteter att välja på både sommar och vinter.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummets snedtak ger karaktär till det öppna och ljusa rummet. Här finns yta för soffa och fåtöljer och den öppna spisen kan bli vinterns favoritplats. I det energieffektiva köket har ni ett spatiöst hörnfönster som ger vackert ljus till de många arbetsytorna. Fullhöjdsfrysen och fullhöjdskylen ger bra förvaringsmöjligheter.

Terrass

Terrassen med kvällssol är en plats att njuta av med eller utan sällskap. På 16 kvadratmeter har du gott om utrymme för matbord och solstol. Terrassens höga position gör även att den passar utmärkt för odling under sommarmånaderna.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har vackert snedtak och är praktiskt utrustad med två garderober. Vägg i vägg finner du det största sovrummet där du har lyxig klädkammare och gott om yta för säng och bord.

WC och tvätt

Med egen tvättmaskin och torktumlare blir vardagssysslorna snabbt avklarade. Ert duschrum har smakfullt helkaklade väggar och golvklinker som lyses upp av inbyggda spotlights. Hörnduschen kan ni byta mot badkar.

Klädkammare och hall

I klädkammaren har ni fyra välplanerade kvadratmeter och linneskåp. Här har ni smarta förvaringslösningar från Elfa och gott o plats för finkläderna. Hallen är inbjudande och y med skjutdörrsgarderob och elcentral.

Hemfakta

Bostad
21401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 5
Antal rum
3
Storlek
86 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten