Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av terrassen med kvällssol i trivsam vindslägenhet

I familjens nya trea har ni vackert ljusinsläpp och egen terrass som vetter mot innegårdens grönskande planteringar. Den charmiga vindsvåningen är modern och svanenmärkt med spatiöst kök.

I ert stora kök förbereds middagen med enkelhet. Er rymliga terrass är det perfekta stället för ett glas vin i kvällssolen och i vardagsrummet, med öppen spis som tillval, har ni platsen för hemmakvällen. Ni finner bra förvaringsmöjligheter i de flesta rummen och i kvarteret har ni en mängd aktiviteter att välja på både sommar och vinter.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummets snedtak ger karaktär till det öppna och ljusa rummet. Här finns yta för soffa och fåtöljer och den öppna spisen kan bli vinterns favoritplats. I det energieffektiva köket har ni ett spatiöst hörnfönster som ger vackert ljus till de många arbetsytorna. Fullhöjdsfrysen och fullhöjdskylen ger bra förvaringsmöjligheter.

Terrass

Terrassen med kvällssol är en plats att njuta av med eller utan sällskap. På 16 kvadratmeter har du gott om utrymme för matbord och solstol. Terrassens höga position gör även att den passar utmärkt för odling under sommarmånaderna.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har vackert snedtak och är praktiskt utrustad med två garderober. Vägg i vägg finner du det största sovrummet där du har lyxig klädkammare och gott om yta för säng och bord.

WC och tvätt

Med egen tvättmaskin och torktumlare blir vardagssysslorna snabbt avklarade. Ert duschrum har smakfullt helkaklade väggar och golvklinker som lyses upp av inbyggda spotlights. Hörnduschen kan ni byta mot badkar.

Klädkammare och hall

I klädkammaren har ni fyra välplanerade kvadratmeter och linneskåp. Här har ni smarta förvaringslösningar från Elfa och gott o plats för finkläderna. Hallen är inbjudande och y med skjutdörrsgarderob och elcentral.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten