Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21303, 4 Rum, 96 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Njut av utsikten från balkongen i gavelläge

På er balkong har ni sol från tidig morgon till sen eftermiddag vilket gör den perfekt för morgonkaffet. Ni bor med Mälaren runt hörnet i ett klimatsmart och praktiskt hem.

Hitta lugn och ro i era sovrum som vetter mot innegården eller bjud hem familjen till er balkong på 21 kvadratmeter. Ert praktiska hem kan nu njuta av med eller utan sällskap, och de energisnåla vitvarorna i kök och duschrum gör månadsbudgeten enkel att hålla. Närheten till Mälaren förser er med sommarens badplatser och vinterns skridskoplats.

Vardagsrum och kök

Ert vardagsrum är ljust med bra utsikt utan insyn. På 31 kvadratmeter har ni bra utrymme för möblemang. Köket är yteffektivt med praktisk fullhöjdskyls och fullhöjdsfrys. Det smakfulla köket bjuder dessutom på praktiska bänkskivor för mattillredningen.

Balkong

På balkongen läser du morgontidningen med torget som utsikt. Här har ni 21 kvadratmeter att möblera på, i stilren betongdesign.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot den rofyllda innegården. I sovrum ett har du plats för säng och nattygsbord och i sovrum två ställer du dubbelsängen. Här finns även garderobsvägg med plats för finskjortorna.

Sovrum 3

Sovrum tre är ett utmärkt extrarum, beläget något avsides två de andra två. Här har du ytsmart garderob med skjutdörr och utsikt över torget.

WC och tvätt

Här har ni ett rymligt duschrum med helkaklade väggar och tvättmaskin med torktumlare som gör tvättiden enkelt avklarad. Det mindre toalettrummet har WC och handfat, båda rummen har lättstädat klinkergolv.

Hall och förvaring

Den välkomnande hallen med ekparkett har garderob och enkelt tillgång till kök och vardagsrum.

Hemfakta

Bostad
21303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Hiss
I grannskapet

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten