Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av utsikten från balkongen i gavelläge

På er balkong har ni sol från tidig morgon till sen eftermiddag vilket gör den perfekt för morgonkaffet. Ni bor med Mälaren runt hörnet i ett klimatsmart och praktiskt hem.

Hitta lugn och ro i era sovrum som vetter mot innegården eller bjud hem familjen till er balkong på 21 kvadratmeter. Ert praktiska hem kan nu njuta av med eller utan sällskap, och de energisnåla vitvarorna i kök och duschrum gör månadsbudgeten enkel att hålla. Närheten till Mälaren förser er med sommarens badplatser och vinterns skridskoplats.

Vardagsrum och kök

Ert vardagsrum är ljust med bra utsikt utan insyn. På 31 kvadratmeter har ni bra utrymme för möblemang. Köket är yteffektivt med praktisk fullhöjdskyls och fullhöjdsfrys. Det smakfulla köket bjuder dessutom på praktiska bänkskivor för mattillredningen.

Balkong

På balkongen läser du morgontidningen med torget som utsikt. Här har ni 21 kvadratmeter att möblera på, i stilren betongdesign.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot den rofyllda innegården. I sovrum ett har du plats för säng och nattygsbord och i sovrum två ställer du dubbelsängen. Här finns även garderobsvägg med plats för finskjortorna.

Sovrum 3

Sovrum tre är ett utmärkt extrarum, beläget något avsides två de andra två. Här har du ytsmart garderob med skjutdörr och utsikt över torget.

WC och tvätt

Här har ni ett rymligt duschrum med helkaklade väggar och tvättmaskin med torktumlare som gör tvättiden enkelt avklarad. Det mindre toalettrummet har WC och handfat, båda rummen har lättstädat klinkergolv.

Hall och förvaring

Den välkomnande hallen med ekparkett har garderob och enkelt tillgång till kök och vardagsrum.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten