Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt belägen trea med balkong med morgonsol

I familjens nya hem finns bra sikt och ljusa rum. Du kan bjuda hem vännerna på frukost på balkongen i österläge eller ha en mysig hemmakväll i det rymliga vardagsrummet.

Endast några minuter från Mälaren ligger denna välplanerade trea. Belägen på fjärde våningen tar den in gott om solljus i både vardagsrum och sovrum, vilket ger en lägenhet man vill bjuda hem till. Ni har gott om förvaring och klimatsmarta lösningar. Mälaren bjuder på sommarens favoritbadplatser och vinterns skridskodagar.

Vardagsrum och kök

Här finns välplanerat kök där du enkelt förvarar matresterna i fullhöjdskylen eller fullhöjdsfrysen. Köket är dessutom snällt mot både plånbok och klimat, med uteslutande energisnåla vitvaror. Från vardagsrummet har du utgång till balkongen som vetter mot torget. Här kan du slappna av på hemmakvällen eller bjuda hem familjen på middag, på 25 trevliga kvadratmeter.

Balkong

På balkongen ser du ut över det mysiga kvarterstorget med caféer och trädgårdar. Här får ni enkelt plats med fyra sittande. På åtta lättmöblerade kvadratmeter har ni plats för utebordet och blommorna.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrummen vetter mot den lummiga innegårdens planteringar. Här kan ni i lugn och ro smälta dagens intryck, med golvyta för stor dubbelsäng eller skrivbord. I sovrum ett finns spatiös garderobsvägg och i sovrum två finns två garderober, båda med skjutdörrar.

WC och tvätt

Direkt från hallen når du det helkaklade duschrummet med klinker. Tvättiden sköter du enkelt hemifrån med egen tvättmaskin och torktumlare. Du kan byta duschen mot badkar vid intresse.

Hall och klädkammare

Från hallen når du även kök och vardagsrum. Det finns en skjutdörrsgarderober där gästernas ytterkläder enkelt stuvas in. Runt hörnet finner du familjens klädkammare med bra förvaringslösningar från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten