Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 96 m², Lägenhet 21203

Beskrivning

Socialt och ekologiskt hem med gavelläge

INFLYTTNINGSKLAR - Välkommen till en inflyttningsklar fyra med gemensamma utrymmen att nyttja sommar som höst. Balkongen på 21 kvadratmeter har trivsam morgonsol.

I det rymliga vardagsrummet finns mysiga ytor för familjeträffarna. På sommarhalvåret kan den fantastiska balkongen nyttjas för både solande och odling och fortfarande ha plats över för rymligt utebord för sommarmiddagen. I ditt nya hem har du energisnål tvättmaskin och torktumlare och klimatsmart kök. Kvarteret är folkligt och charmigt med spännande arkitektoniska detaljer.

Vardagsrum och kök

Det stora fönstret i vardagsrummet tar in ljus från torget och har 31 kvadratmeter för soffan och bordet. Ytsmart kök för små och stora kockar, med bra förvaring i fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys.

Balkong

På hela 21 kvadratmeter kan ni ha middagen i ena hörnan och låta barnen leka in andra, med utsikt över Silvertorget och stilren betongdesign.

Sovrum 1 och 2

Här finns två lugna sovrum med sikt över grannskapet. Sovrum två har plats med den spatiösa dubbelsängen tack vare garderobsväggen med skjutdörrar som maximerar golvytan. I sovrum ett finns städskåp.

Sovrum 3

I sovrum tre har ni sikt över torget. Rummet kan bli den nya arbetsytan där ni kan söka inspiration från torgets spännande arkitektur och folkliga caféer.

WC och tvätt

De två toaletterna är smakfullt inredda med golvklinker och spotlights. Det större badrummet har helkaklade väggar, hörndusch och tvättmaskin. För badfantasten är badkar ett möjligt tillval.

Hall och förvaring

Gästerna hälsas av vacker ekparkett. Ytterkläderna hänger de i skjutdörrsgarderoben.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten