Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 54 m², Lägenhet 21202

Beskrivning

Egen balkong i naturnära kvarter

Här finner du ett hem med närhet till natur och gemensamhet. Lägenheten har bra sociala ytor och klimatsmarta lösningar, med rymlig balkong i västerläge.

Din stora tvåa är svanenmärkt och full med energismarta lösningar. Ditt kök har bra arbetsyta ovanför de energieffektiva vitvarorna och i vardagsrum och på balkong finner du sociala ytor för middagar och sena bruncher. Närheten till Mälaren ger badmöjligheter på sommaren och långa skridskodagar på vintern. Ditt nya kvarter bjuder på spännande arkitektur i idyllisk småstadstappning.

Vardagsrum/kök

I det rymliga vardagsrummet möts du av generöst ljusinsläpp från fönster som vetter mot innegården. Lägenhetens största rum har gott om utrymme för både soffan och det spatiösa matbordet. Vid den fristående väggen mellan kök och vardagsrum finner du väl tilltagen arbetsbänk för middagsförberedelserna med familjen. Ditt klimatsmarta kök är både praktiskt och smakfullt inrett.

Balkong

Din balkong med eftermiddagssol passar utmärkt att läsa tidningen på sena helgmorgnar. Här kan du bjuda hem familjen och se ut över innegårdens planteringar och folkliv.

Sovrum

Ditt välplanerade sovrum med skjutdörrsgarderob är perfekt att dra sig undan i när dagen går mot sitt slut. Här kan du krypa ner i din stora dubbelsäng eller göra dagens sista arbete vid skrivbordet med utsikt över grannskapet. Den praktiska skjutdörrsgarderoben är väl tilltagen.

WC och tvätt

Helkaklat rum med spotlights och golvklinker. Din ytsmarta toalett har tvättmaskin och torktumlare samt hörndusch, vilken kan bytas ut mot badkar.

Hall och förvaring

Från din hall kan du ta emot gäster och enkelt visa dem runt. Du har garderob och utrymme för kapphylla för att alla ska få plats med sina vinterjackor.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Gretas glänta finns det flera mysiga platser på gården att umgås på eller bara få en stund för sig själv. Här kan du utmana grannarna eller din familj på ett parti boule. Kanske överraska din sambo vid grillen, eller läsa en bok under pergolan. I föreningen finns en stor gemensamhetslokal som rymmer en bastu med relax samt ett övernattningsrum. Garaget nås enkelt med hissen. Runt hörnet finns Silvertorget med restauranger och caféer. Inom kort öppnar också livsmedelsbutik, vårdcentral och apot

  • Sigtuna Stadsängar

    Välkommen hem till en ny stadsdel som växer för varje dag. I Gretas glänta bor du direkt vid det nya torget, som kommer att sjuda av liv och rörelse i takt med att den nya stadsdelen tar form. Här planeras för en livsmedelsaffär, restauranger, caféer och mysiga miljöer att umgås på. I planeringen av den nya stadsdelen har man tagit hänsyn till gamla Sigtuna och den historia som området har, samtidigt som man strävar efter att skapa ett socialt kvarter med plats för aktiviteter och gemenskap.

  • Ett aktivt grannskap

    Med skid- och löparspår precis runt knuten finns det inga ursäkter att inte röra på sig. I området finns flera golfbanor och på promenadavstånd har du Mälaren som erbjuder bad, kanotuthyrning och båtplatser. Redan på innergården kan du aktivera dig med ett parti boule för att njutningsfullt avsluta kvällen i den gemensamma bastu- och relaxavdelningen.

Fakta om närområdet

40 min
från Uppsala
6 min
till golfbanan
5 st
badplatser i närheten
2 st
naturområden i närheten